ΑΘΗΝΑ
16:12
|
20.04.2024
Θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τη λήξη της σημερινής τα μεσάνυχτα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι εργαζόμενοι της COSCO εντείνουν τον αγώνα τους για περισσότερα και πιο αποτελεσματικά μέτρα εργασιακής προστασίας και ασφάλειας μετά το φρικτό δυστύχημα συναδέλφου τους το απόγευμα της Δευτέρας στην προβλήτα νούμερο 2 στο λιμάνι του Πειραιά.

Αποφάσισαν νέα 24ωρη απεργία που θα πραγματοποιηθεί σπόψε, αμέσως μετά τη λήξη της σημερινής τα μεσάνυχτα Τρίτης προς Τετάρτη.

Η απόφαση για νέα κινητοποίηση ελήφθη μετά την άκαρπη συνάντηση που είχαν νωρίτερα σήμερα σε συνάντησή τους με εκπροσώπους της διοίκησης της Cosco. Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα 902.gr ο πρόεδρος του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ, Μάρκος Μπεκρής, στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία της διοίκησης της COSCO στο ΣΕΜΠΟ στο Ικόνιο, εκπρόσωποι της διοίκησης αρνήθηκαν να ικανοποιήσουν βασικά αιτήματα των εργαζομένων με το “επιχείρημα” πως η εργασία τους είναι σχετικά…”ήπια”. Απορρίφθηκε επίσης και το αίτημα των εργαζομένων για αύξηση των ατόμων στις ομάδες εργασίας από τέσσερα σε έξι.

Ακολούθησε σημερινή μαζική συνέλευση του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ κατά την οποία οι εργαζόμενοι της COSCO ψήφισαν ομόφωνα τη συνέχιση του απεργιακού αγώνα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ στο Μανχάταν

Ανδρουλάκης: Στις ευρωεκλογές να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση

Έκρηξη σε στρατιωτική βάση στο Νότιο Ιράκ

ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν οι τελευταίοι οκτώ του ευρωψηφοδελτίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα