ΑΘΗΝΑ
16:35
|
04.06.2026
Ομάδες νεαρών διαμαρτύρονται για την αιματηρή αστυνομική καταδίωξη στο Πέραμα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 18χρονου Ρομά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διακόπηκε, λίγο πριν τις 22.00 (για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ) η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος των Μεγάρων. Αφορμή έδωσε η συγκέντρωση πολλών δεκάδων νεαρών ατόμων που διαμαρτύρονται για την αιματηρή αστυνομική καταδίωξη στο Πέραμα που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 18χρονου Ρομά.

Η εκτροπή της κυκλοφορίας γίνεται στον παράδρομο και στην παλαιά εθνική οδό.

Επεισόδια και στο Αγρίνιο

Περιορισμένης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν απόψε και στην περιοχή Αη Βασιλιώτικα και τις Εργατικές Κατοικίες Δοκιμίου στο Αγρίνιο.

Νεαρά άτομα έβαλαν φωτιές σε κάδους και διαμαρτυρήθηκαν για την αστυνομική βία με αφορμή την τραγική τύχη του νεαρού Ρομά στο Πέραμα.

Στιγμιότυπα από τα αποψινά επεισόδι κατέγραψε η βιντεοκάμερα του τοπικού σταθμού Agrinio TV.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γάζα: Εννέα Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε ισραηλινό βομβαρδισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας

Τρίκαλα: Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε τον 85χρονο αδελφό του

Υπο έλεγχο η φωτιά στη Φιλοθέη, κοντά στο Άλσος Βεΐκου (upd)

Περίπου 101 μετανάστες και πρόσφυγες περισυνελέγησαν νότια των Καλών Λιμένων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα