ΑΘΗΝΑ
01:45
|
29.11.2021
Η Νέα Ζηλανδία θα χαλαρώσει σταδιακά τις απαγορεύσεις στα σύνορά της, οι οποίες ήταν από τις πιο σκληρές στον κόσμο καθ' όλη τη διάρκεια της…
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αξιωματούχοι της Νέας Ζηλανδίας δήλωσαν πως επίκειται η σταδιακή χαλάρωση των μέτρων αποκλεισμού σε ολόκληρη τη χώρα. Η Νέα Ζηλανδία υπήρξε η χώρα που υιοθέτησε τις πιο αυστηρές απαγορεύσεις σχετικά με την αντιμετώπιση του Covid-19 σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ωστόσο, ενώ η χαλάρωση των μέτρων θα διευκολύνει την επιστροφή των Νεοζηλανδών που έχουν εγκλωβιστεί στο εξωτερικό, η κυβέρνηση δεν απάντησε καθαρά στο ερώτημα για το πότε η χώρα θα μπορέσει να καλωσορίσει ξανά τουρίστες στο έδαφός της. Μια τέτοια προοπτική πιθανότατα απέχει ακόμα αρκετούς μήνες.

Ο Υπουργός Αντιμετώπισης του Civid-19 Kρις Χίπκινς δήλωσε ότι από τον επόμενο μήνα όσοι φθάνουν στη Νεα Ζηλανδία θα πρέπει να περάσουν 7 μέρες σε ξενοδοχείο το οποίο διαχειρίζεται οστρατός. Πρόκειται για το μισό του χρόνου που έπρεπε να κρατηθούν σε περιορισμό οι Νεοζηλανδοί που επέστρεφαν στη χώρα τους την προηγούμενη περίοδο.

ΠΗΓΗ: TheIndependent


        
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κιργιστάν: Έξι κόμματα εκλέγονται στο κοινοβούλιο

Λαγκάρντ: Η ευρωζώνη είναι καλύτερα εξοπλισμένη πλέον για να αντιμετωπίσει ένα νέο κύμα της πανδημίας

ΕΕ και ΝΑΤΟ δεσμεύτηκαν να ενισχύσουν τη συνεργασία τους

Νότια Αφρική-Covid-19: Έκκληση του προέδρου Ραμαφόζα να μην κλείνουν τα σύνορα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα