Με πολλαπλές μαχαιριές φέρεται να σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του, ένας άνδρας στην Ιεράπετρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου Creta24, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί, στην περιοχή Περιστερά.
Η ίδια πηγή αναφέρει πως το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, ωστόσο εξακολουθούσαν να έχουν έντονους καβγάδες. Ο 54χρονος φέρεται να μαχαίρωσε τη 48χρονη σε διάφορα σημεία του σώματός της και απειλεί να αυτοκτονήσει, πέφτοντας σε γκρεμό. Στο σημείο έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος διαπραγματεύεται την παράδοση του συζύγου. Επίσης στον χώρο της δολοφονίας έχει φτάσει και ο ιατροδικαστής.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να έστησε καρτέρι στην άτυχη γυναίκα, την ώρα που κατέβηκε από το αυτοκίνητό της.
Είχαν τέσσερα παιδιά, ενώ η γυναίκα το τελευταίο διάστημα έμενε σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο, στο οποίο, γύρω στις 8.30 σήμερα το πρωί, πήγε ο 54χρονος μαχαιρώνοντας τη θανάσιμα. Για την ώρα είναι άγνωστοι οι λόγοι που οδήγησαν στη δολοφονία.
