ΑΘΗΝΑ
09:10
|
19.04.2024
Χωρίς συγκατάθεση μαγνητοσκόπησε μία άγνωστη γυναίκα σε ένα εστιατόριο και ανήρτησε στο Instagram το βίντεο σχολιάζοντας ειρωνικά το βάρος και την ενδυματολογική επιλογή της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αγανάκτηση και έντονες επικρίσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο το story του χορογράφου Τάσου Ξιαρχό με βίντεο που ανήρτησε κάνοντας body shaming σε μια άγνωστη κοπέλα.

Ο χορευτής μαγνητοσκόπησε (χωρίς συγκατάθεση) μία άγνωστη σε αυτόν γυναίκα σε ένα εστιατόριο και στη συνέχεια ανάρτησε στο Instagram το βίντεο σχολιάζοντας ειρωνικά το βάρος και την ενδυματολογική επιλογή της.

“Όταν ήμουν παιδί άκουγα ένα πράγμα συνέχεια: “όταν είσαι παχύς, δεν φοράς ρίγα οριζόντια” ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων ο χορευτής, καθήμενος σε εστιατόριο με δυνατή μουσική. “Το θυμάμαι από μωρό, ναι, δεν φοράμε ρίγα οριζόντια. Κοιτάξτε”, συνεχίζει ο Ξιάρχο, στρέφοντας την κάμερά του στη γυναίκα που έτρωγε με την παρέα της στο διπλανό τραπέζι.

Το βίντεο και τα σχόλια του χορογράφου προκάλεσαν τσουνάμι αντιδράσεων στο Twitter -το hashtag #ξιαρχο- είναι πρώτο trend- όσο και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γνωστά πρόσωπα της εγχώριας σόου μπιζ φόρεσαν ριγέ μπλούζες και στηλίτευσαν το σχόλιο του χορευτή, αλλά και εκατοντάδες χρήστες στήριξαν τη γυναίκα που βιντεοσκοπήθηκε εν αγνοία της κεραυνοβολώντας τον Ξιαρχό με καυστικά σχόλια.

Η Έλενα Ακρίτα, σχολιάζοντας καυστικά την πράξη του Ξιαρχό, έκανε στο προφίλ της στο Facebook την παρακάτω ανάρτηση:

“Ένας διάσημος χορευτής σελεμπριτι έβγαλε βίντεο μια άγνωστη του κοπέλα, που έτρωγε σε ένα μαγαζί για να την κοροϊδέψει για τα κιλά της και έκανε ζουμ στην κοιλιά της, λέγοντας ότι δεν πρέπει να φοράει μπλούζα με οριζόντια ρίγα γιατί φαίνεται ακόμα πιο χοντρή.

Η κοπέλα το έμαθε, του έστειλε μήνυμα να το κατεβάσει κι αυτός τη μπλόκαρε. Εύχομαι να τον πάει στα δικαστήρια, να τον ξεφτιλίσει όπου μιλάνε ελληνικά και να την πληρώνει. Και τα λεφτά να τα κάνει μπλούζες με ρίγες οριζόντιες, λεπτές, χοντρές, κάθετες, πλαγιές και ότι άλλο γουστάρει να φορέσει”.



Οι χρήστες σε συντριπτική τους πλειοψηφία καταδίκασαν το γεγονός και απαίτησαν να ζητήσει συγνώμη από την κοπέλα. Αρκετοί μάλιστα, σημειώνουν ότι ο ίδιος στο παρελθόν πολλές φορές είχε υποστηρίξει ότι ήταν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς.

Την ίδια ώρα, ο ίδιος αλλά και η φίλη του έχουν περιορίσει τα σχόλια που επιτρέπονται στο instagram μετά την βροχή αρνητικών σχολίων στις σελίδες τους. Στην σελίδα του όλα τα υβριστικά μηνύματα που έλαβε τα έχει ήδη σβήσει.

Η “συγνώμη

Λίγες ώρες μετά τον σάλο ο γνωστός χορογράφος ζήτησε συγγνώμη. “Η αλήθεια είναι  πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ” έγραψε, λέγοντας για όσουν τον κατηγορούν: “Παρόλα αυτά δεν αναγνωρίζω το ότι ο κάθε ένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιοδήποτε όταν πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο”.

xiarxos11

Ωστόσο, στο επόμενο στόρι επανήλθε με… “δημοσκόπηση” στην οποία ρωτούσε τους ακολουθούς του αν εκείνοι έχουν ποτέ χλευάσει κάποιον για την εμφάνισή του.

xiarxos_2
Barka1
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες ξανά

Πώς τοποθετείται στα διεθνή θέματα η «Εναλλακτική για τη Γερμανία»

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με… σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα