ΑΘΗΝΑ
22:39
|
25.04.2024
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης σχολίασαν πως ο πρωθυπουργός είναι “εκτός πραγματικότητας” θέτοντας, μεταξύ άλλων, τη δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων του πάνω από την ανθρώπινη ζωή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τις αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης προκάλεσε η αποψινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο τηλεοπτικό κανάλι Mega.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό αναφορικά για τα όσα ανέφερε για την πανδημία στη συνέντευξη του στο Mega, επισημαίνοντας τη δήλωσή του πως η πανδημία δεν έχει ξεφύγει και ότι “το σύστημα υγείας αντέχει”.

Μπορεί να μην υπάρχουν διαθέσιμες ΜΕΘ σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει ανέμελος να περπατάει στο τελευταίο του μίλι, ενώ ασθενείς θα πεθαίνουν πάλι εκτός ΜΕΘ. Λευκή πετσέτα και για τον εμβολιασμό, τη στιγμή που τα κρούσματα συναγωνίζονται τους εμβολιασμούς πρώτης δόσης. Μνημείο ωστόσο πολιτικού καιροσκοπισμού είναι η απάντησή του ότι στις εκκλησίες δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος για τεστ στους ανεμβολίαστους όπως γίνεται παντού, γιατί δεν υπάρχει υπεύθυνος.

Σε αυστηρό τόνο κινήθηκε και η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ καθώς σχολίασε πως ο πρωθυπουργός είναι “αρνητής της πραγματικότητας” αφού τα βρήκε “όλα καλά” για την πανδημία και την ακρίβεια…

To Γραφείο Τύπου της ΚΕ του KKE σχολίασε πως ο πρωθυπουργός επιχείρησε να συγκαλύψει τις μεγάλες κυβερνητικές ευθύνες σχετικά με την ανυπόφορη κατάσταση που βιώνει ο λαός σε όλα τα μέτωπα.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση πως θυσιάζει τις λαϊκές ανάγκες στο βωμό των προτεραιοτήτων και στόχων της καπιταλιστικής οικονομίας και κερδοφορίας.

Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό άσκησε και το ΜέΡΑ25, επισημαίνοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του “μας θύμισε πως η Κυβέρνησή του είναι με τους ‘νοικοκυραίους’”, προσθέτοντας:

Προφανώς δεν εννοεί τα νοικοκυριά & τις οικογενειακές επιχειρήσεις που στενάζουν από την ακρίβεια, αλλά όσους επιχαίρουν με την στρατιωτικοποιημένη ΕΛ.ΑΣ. και την φονική της δράση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Ποιοι κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών Θετικής Ατζέντας αύριο, στην Τουρκία

Οι προηγούμενες εκλογές μέτρο σύγκρισης στις ευρωεκλογές λέει ο Μητσοτάκης στο ΣΚΑΪ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα