ΑΘΗΝΑ
11:25
|
30.09.2024
Σε περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχει ανάγκη να υποβληθεί σε αγγειοπλαστική επέμβαση θα υποβληθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχει ανάγκη να υποβληθεί σε αγγειοπλαστική επέμβαση (μπαλονάκι και τοποθέτηση stent) θα υποβληθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος σήμερα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Μανχάταν Μάουντ Σάιναϊ (Mount Sinai). 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, ο Οικουμενικός Πατριάρχης υποβλήθηκε χθες Τρίτη (3/11) σε ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Μάουντ Σάιναϊ, της οποίας τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά.

Όπως σημειώνει ο “Εθνικός Κήρυκας”, ο Πατριάρχης την Κυριακή 24 Οκτωβρίου είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο της Ουάσιγκτον λόγω αδιαθεσίας που αισθάνθηκε από υπερβολική κόπωση, πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα το πρωί της 25ης Οκτωβρίου και συνέχισε κανονικά την αποστολική του επίσκεψη παντού. 

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Νέα Υόρκη με αφορμή τα θυρανοίξια του ιερού ναού του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν στο Μανχάταν, που τελέστηκαν χθες.

Στις 20 Νοεμβρίου μεταβαίνει στην Ελλάδα όπου έχουν προγραμματισθεί εκδηλώσεις για την επέτειο των τριάντα χρόνων της Πατριαρχίας του.

Ακολουθεί το ανακοινωθέν της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής:

“Διά του παρόντος ανακοινούται ότι, επί τη λήξει της επισκέψεώς Του εις Η.Π.Α. και προ της επιστροφής Του εις την εν Φαναρίω έδραν Του, η Α.Θ.Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος υπεβλήθη εις ιατρικήν εξέτασιν (τσεκ-απ) εις το Νοσοκομείον Mount Sinai της Νέας Υόρκης, τα αποτελέσματα της οποίας ήσαν λίαν ικανοποιητικά, διό και ο Παναγιώτατος αναχωρεί αύριον, Τετάρτην, 3ην Νοεμβρίου 2021, μετά της τιμίας συνοδείας Αυτού, δι᾽ ιδιωτικού αεροσκάφους, εις την Πόλιν, ως είχεν εξ αρχής προγραμματισθή”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βρυξέλλες: Συνάντηση Πάπα με τον Μαργαρίτη Σχοινά

Μύθοι και αλήθειες για τη ΔΕΠΥ

Παιδικά ποτήρια ανακαλεί ο ΕΦΕΤ

ΕΟΔΥ για Ιό του Δυτικού Νείλου: 12 κρούσματα και τρεις νεκροί σε μια εβδομάδα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα