ΑΘΗΝΑ
19:34
|
21.05.2024
Φωτορεπορτάζ του Κωνσταντίνου Ζήλου από τη νέα διαμαρτυρία κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου, των αναστολών άνευ αποδοχών και της υποβάθμισης του ΕΣΥ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με συνθήματα: “Πλεύρη Μητσοτάκη έρχονται εκλογές και τότε θα μοιράζουμε εμείς αναστολές” , “Κάθε αναστολή γκρεμίζει το ΕΣΥ” και “Σεισμός σεισμός θα γίνει πανικός , ετούτος ο αγώνας θα είναι ο πιο σκληρός” υγειονομικοί πραγματοποίησαν πορεία, η οποία κατέληξε στην πλατεία Συντάγματος, ενάντια στην πολιτική του υπουργείου Υγείας.

Στο κάλεσμά τους στο Facebook οι υγειονομικοί αναφέρουν:

  • Είμαστε σε αναστολή άνευ αποδοχών
  • Αρνούμαστε τον όρο «Αντιεμβολιαστές»
  • Δεν τασσόμαστε κατά του εμβολιασμού

Αγωνιζόμαστε ειρηνικά:

  • Κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού. Η απόφαση για εμβολιασμό αλλά και κάθε ιατρική πράξη να είναι αποτέλεσμα ελεύθερης επιλογής και συναίνεσης κατόπιν επαρκούς ενημέρωσης.
  • Ενάντια στην διάκριση και τον διχασμό της κοινωνίας.

Στην πλατεία Συντάγματος αναπτύχθηκαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ προκειμένου οι συγκεντρωμένοι να μην πλησιάσουν τη Βουλή. Στόχος των διαδηλωτών υγειονομικών είναι να επιτραπεί στην αντιπροσωπεία τους να παραδώσει τα αιτήματά τους βουλευτές τους.

Φωτορεπορτάζ: Κωνσταντίνος Ζήλος

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
ΣΥΝΑΦΗ

UNRWA: Αναστέλλει τη διανομή τροφίμων στη Ράφα

Θάνατος Ραϊσί: Θεωρίες (για αγρίους) και διεθνείς συνέπειες

Το ουδέτερο και η (νεοφιλελεύθερη, αντικοινωνική) «θρησκεία» της ατομικής επιθυμίας

ΠΑΣΟΚ για επιτυχόντες ΑΣΕΠ: Όμηροι της κυβερνητικής ανικανότητας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα