ΑΘΗΝΑ
21:00
|
23.06.2024
Tο PAXLOVIT φαίνεται πως μειώνει κατά 89% το κίνδυνο θανάτου ή νοσηλείας σε μη-νοσηλευόμενους ενήλικες από ευάλωτες ομάδες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

H φαρμακευτική εταιρεία ανακοίνωσε πως η δεύτερη φάση των δοκιμών της για το νέο χάπι ενάντια στον Covid 19 διεξήχθη με επιτυχία και τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά, με τη νέα ουσία ριτοναβίρη να εμφανίζεται ως εκείνη που θα αλλάξει άρδην τα δεδομένα στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πιο συγκεκριμένα, το φάρμακο φαίνεται πως μειώνει κατά 89% το κίνδυνο θανάτου ή νοσηλείας σε μη-νοσηλευόμενους ενήλικες από εαυάλωτες ομάδες.

Στον συνολικό αριθμό τoυ πληθυσμού της μελέτης, κατά την 28η μέρα, δεν αναφέρθηκε κανένας θάνατος σε ασθενείς που πήραν το PAXLOVIT, σε σύγκριση με δέκα θανάτους σε ασθενείς που πήραν placebo.

H Pfizer πρόκειται να παρουσιάσει άμεσα τα δεδομένα στον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων, στο πλαίσιο της προσπάθειας να αποκ΄τησει τη δυνατότητα να λανσάρει το φάρμακο στην αγορά το συντομότερο δυνατόν, μέσω Άδειας Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μήνυση κατά αγνώστων για ακρωτηριασμό γάτου στα τρία του πόδια

Από την «trash-tv», στην «trash-ζωή»

Ρωσία: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε συναγωγή στην πόλη Ντέρμπεντ

Τρεις νεκροί, πάνω από 100 τραυματίες από ουκρανική επίθεση με πυραύλους σε παραλία της Σεβαστούπολης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα