ΑΘΗΝΑ
12:28
|
28.04.2024
Έκρηξη προκλήθηκε όταν ένα βυτιοφόρο συγκρούστηκε με άλλο φορτηγό. Φόβοι για περισσότερους από 100 νεκρούς .
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έκρηξη προκλήθηκε όταν ένα βυτιοφόρο συγκρούστηκε με άλλο φορτηγό στη Σιέρα Λεόνε, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ίσως και πάνω από 100 άνθρωποι.

Ο δήμαρχος της πρωτεύουσας Φρίταουν, Ιβόν Άκι-Σούγιερ, δήλωσε ότι “με λύπη μου ενημερώθηκα για την έκρηξη στην Μπέι Μπουρέχ, στο Ουέλιγκτον, μετά από σύγκρουση βυτιοφόρου με άλλο φορτηγό. Υπάρχουν αναφορές για περισσότερους από 100 νεκρούς. Άγνωστο είναι το μέγεθος της ζημιάς που έχει προκληθεί”.

Η δήμαρχος εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στους συγγενείς των θυμάτων.

Στα θύματα περιλαμβάνονται άνθρωποι που είχαν συγκεντρωθεί για να μαζέψουν καύσιμα που διέρρεαν από το όχημα, ανέφερε σε καταχώρισή της στο Facebook η Ιβόν Άκι-Σόγερ, δήμαρχος αυτής της πόλης-λιμάνι. “Έχουμε τόσες απώλειες, καμένα πτώματα”, λέει η Μπρίμα Μπουρές Σεσέ, επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Καταστροφών, σε βίντεο από τον τόπο του δυστυχήματος που αναρτήθηκε στο Ίντερνετ.

“Είναι ένα τρομερό, τρομερό δυστύχημα”. Η δήμαρχος δήλωσε πως η έκταση των ζημιών δεν είναι ακόμη σαφής και πρόσθεσε πως η αστυνομία και ο αντιδήμαρχος βρίσκονται επιτόπου για να βοηθήσουν τους αξιωματούχους της διαχείρισης καταστροφών.

Πηγή: Sputnik News, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Στόλος της Ελευθερίας αναβάλλει το ταξίδι του στη Γάζα

Οργή κατά Μπάιντεν στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι

Δικαιωματισμὸς: ἡ μεταφυσικὴ οὐτοπία τοῦ ἀπόλυτου αὐτοπροσδιορισμοῦ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα