ΑΘΗΝΑ
08:43
|
22.05.2024
Τουλάχιστον 11 ασθενείς με κορονοϊό έχασαν τη ζωή τους σήμερα, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε ένα νοσοκομείο στη δυτική Ινδία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον 11 ασθενείς με κορονοϊό έχασαν τη ζωή τους σήμερα, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε ένα νοσοκομείο στη δυτική Ινδία, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο μια επίσημη πηγή.

Καμιά εικοσαριά ασθενείς νοσηλεύονταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου στο Αχμαντναγκάρ, στο κρατίδιο Μαχαράστρα, όταν εκδηλώθηκε η φωτιά. Τα περισσότερα από τα θύματα ήταν ηλικίας άνω των 60 ετών.

Η μονάδα, που κάηκε ολοσχερώς, είχε κατασκευαστεί πρόσφατα για ασθενείς Covid.

Ο επικεφαλής της κυβέρνησης του κρατιδίου Ούντχαβ Τακεράι διέταξε τη διεξαγωγή μιας έρευνας για την πυρκαγιά και τις συνθήκες ασφαλείας στο νοσοκομείο, που βρίσκεται σε απόσταση 250 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα της πολιτείας Μουμπάι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
ΣΥΝΑΦΗ

Στις κάλπες σήμερα οι φοιτητές

Το Ισραήλ επέστρεψε τον εξοπλισμό που κατασχέθηκε από το Associated Press

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ηλικιωμένη μετά από πυρκαγιά στο διαμέρισμά της

Αναζητώντας Σωτήρα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα