ΑΘΗΝΑ
23:54
|
08.05.2024
Το παράκανε η κοινότητα της πολιτικής ορθότητας ή ο σταρ ξεχνά το παρελθόν του και τον γιο του με ειδικές ανάγκες;
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το λαϊκό δικαστήριο του Twitter έκατσε αυτήν την εβδομάδα στο “εδώλιο” τον Κρις Πρατ, τον γνωστό πρωταγωνιστή εμπορικών κινηματογραφικών επιτυχιών, όπως οι “Φύλακες του Γαλαξία” και “Ο Χαμένος Κόσμος: Τζουράσικ Παρκ”.

Αφορμή για να γίνει ο Κρις Πρατ ένα από τα “πιο μισητά” πρόσωπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην κοινωνία της πολιτικής ορθότητας και ενίοτε ακύρωσης ήταν μια ανάρτηση του ηθοποιού στον λογαριασμό του στο Instagram για την “υπέροχη” δεύτερη σύζυγό του Κάθριν Σβαρτσενέγκερ, η οποία του “χάρισε” πρόσφατη μια “υγιή κόρη”.

Αυτές οι δύο λέξεις για το νεογέννητο παιδί του ήταν αρκετές για να κάνουν ορισμένους χρήστες του Διαδικτύου να επικρίνουν δριμύτατα τον Κρις Πρατ. Ωστόσο, μπορεί να έχουν και δίκιο καθώς ο 42χρονος δείχνει να ξεχνά ή να απαρνιέται το παρελθόν του και το πρώτο παιδί που γεννήθηκε πρόωρα.

Αναλυτικά η επίμαχη ανάρτηση του Κρις Πρατ ανέφερε: “Γνωριστήκαμε στην εκκλησία. Μου χάρισε μια καταπληκτική ζωή, μια υπέροχη υγιή κόρη, μασάει τόσο δυνατά που μερικές φορές βάζω τα ακουστικά μου για να μην την ακούω, αλλά αυτό είναι αγάπη. Με βοηθά σε όλα. Σε αντάλλαγμα, ανοίγω κατά καιρούς ένα βάζο με πίκλες. Αυτή είναι η ανταλλαγή. Η καρδιά της είναι καθαρή και μου ανήκει”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chris pratt (@prattprattpratt)

Η γλυκανάλατη εξομολόγηση αγάπης του βγήκε ξινή. Οι “κατήγοροι” υπενθύμισαν στον σταρ του Χόλιγουντ ότι έχει ακόμα ένα παιδί, έναν γιο ηλικία 9 ετών με αναπηρίες, που απέκτησε από τον πρώτο του γάμο με την ηθοποιό, Άννα Φάρις. Ο Κρις Πρατ κατηγορήθηκε για “παθητική επίθεση” στην πρώην σύζυγό του, η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα υγείας του γιου τους στο παρελθόν.

“Απίστευτη χοντράδα και απρέπεια”, έγραψε ένας χρήστης στο Twitter και εξήγησε, “είναι σαν να λέει ‘η νέα μου σύζυγος μού έδωσε ένα υγιές παιδί’ σε αντίθεση με σένα Άννα Φάρις. Η Άννα και ο Τζακ αξίζουν πολλά περισσότερα”. Ένας άλλος χρήστης σχολίασε: “Κρις Πρατ, ποτέ δεν αποκτήσεις το ταλέντο ή την ποιότητα που έχει η Άννα Φάρις”. “Γιατί να αναφέρεις ότι σου έδωσε μια υγιή κόρη; Είσαι πικραμένος που ο γιος σου γεννήθηκε πρόωρα και έχει προβλήματα υγείας; Αυτή είναι μια τόσο παθητική επιθετική δήλωση”, “φανταστείτε να έχετε ένα παιδί με αναπηρία και να καμαρώνετε για το ‘υγιές παιδί σας’”, γράφτηκαν από δύο άλλους χρήστες για την ανάρτηση του Κρις Πρατ.

Ο γιος του Κρις Πρατ και της Άννα Φάρις, Τζακ, είχε γεννηθεί πρόωρα με την πρωταγωνίστρια του “Scary Movie” να αποκαλύπτει πως ο γιος τους ζύγιζε μόλις 1.700 γραμμάρια κατά τη γέννησή του και πέρασε τον πρώτο του μήνα στη ΜΕΘ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Faris (@annafaris)

Με πληροφορίες από LATimes

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Αντιφασιστική Νίκη συνεχίζει να εμπνέει τους λαούς, λέει το ΚΚΕ

Νεκροταφείο κατοικίδιων απέκτησε η Πάτρα

Οι ΗΠΑ χάνουν σε επιρροή και λάμψη υπερδύναμης…

Λαϊκές αγορές: Ξεκινά η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα