ΑΘΗΝΑ
23:48
|
15.06.2024
Καμία επίσημη ανακοίνωση ακόμα από την Αστυνομία για τον 39χρονο που φέρεται να ομολόγησε τηλεφωνικά την πράξη του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του 39χρονου που φέρεται να έχει δολοφονήσει τη 75χρονη γυναίκα σε πολυκατοικία της λεωφόρου Καζανάκι, στον Βόλο. Χθες Σάββατο τα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο φερόμενος ως δράστης είχε συλληφθεί και ότι ανακρινόταν από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Ωστόσο, τελικά έγινε αργότερα γνωστό ότι ο βασικός ύποπτος ομολόγησε την πράξη του τηλεφωνικά, σε αστυνομικό, αλλά δεν παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Η 75χρονη βρέθηκε νεκρή χθες νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, σε αποθήκη, στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διέμενε στην λεωφόρο Καζανάκι στην Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 75χρονη γυναίκα βοηθούσε συχνά οικονομικά τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για ναρκωτικά, κλοπή τσάντας και εμπρησμό σε κατάστημα, ενώ λέγεται ότι ήταν και τοξικοεξαρτημένος. Εικάζεται ότι και χθες ο δράστης της ζήτησε χρήματα, η γυναίκα αρνήθηκε και τελικά της επιτέθηκε και τη σκότωσε με περισσότερες από 20 μαχαιριές. Στη συνέχεια φέρεται να μετέφερε το πτώμα της, χωρίς να γίνει αντιληπτός, στο υπόγειο της πολυώροφης οικοδομής. Ο 39χρονος, νωρίτερα, τύλιξε με μονωτική ταινία το κεφάλι της γυναίκας και το σώμα της με κλινοσκεπάσματα, την μετέφερε μέχρι το ασανσέρ και από εκεί στο υπόγειο.

Μέχρι τώρα η Αστυνομία δεν έχει προβεί σε επίσημη ανακοίνωση και συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γαλλία: Εκατοντάδες χιλιάδες διαδήλωσαν ενάντια στην ακροδεξιά ενόψει των πρόωρων εκλογών

Κινητοποιήσεις για Παλαιστίνη: Πού είναι το ελληνικό φοιτητικό κίνημα;

Βρέθηκε ζωντανός ο 22χρονος που αγνοούνταν στην Επανομή

Η αύξηση των επιθέσεων ανταρτών πυροδοτεί αιματηρές διαδηλώσεις στο ανατολικό Κονγκό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα