ΑΘΗΝΑ
02:15
|
19.09.2024
Άνδρας προσπάθησε να βάλει φωτιά σε τρένο υψηλής ταχύτητας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άνδρα που ψέκασε με εύφλεκτο υγρό και προσπάθησε να βάλει φωτιά σε τρένο υψηλής ταχύτητας, συνέλαβε, σήμερα το πρωί η ιαπωνική αστυνομία.

Οι περίπου 30 επιβάτες που ταξίδευαν στο ίδιο βαγόνι με τον εμπρηστή, τη στιγμή του περιστατικού, κατάφεραν να μετακινηθούν σώοι και αβλαβείς στα άλλα βαγόνια, ενώ ένας εισπράκτορας έσβησε τη φωτιά. Ο 69χρονος εμπρηστής συνελήφθη από την αστυνομία που επιβιβάστηκε στο τρένο αμέσως μετά την ακινητοποίησή του.

Ο ύποπτος, ο οποίος δεν αντιστάθηκε στη σύλληψη, δήλωσε αργότερα στις αρχές ότι προσπάθησε να αντιγράψει την επίθεση με μαχαίρι και εμπρησμό σε τρένο στο Τόκιο τον περασμένο μήνα, κατά την οποία ένας 24χρονος άνδρας ντυμένος τραυμάτισε 17 επιβάτες πριν συλληφθεί.

Στην Ιαπωνία έχουν σημειωθεί πολλές παρόμοιες επιθέσεις τους τελευταίους μήνες. Μόλις στα μέσα Οκτωβρίου, ένας άνδρας μαχαίρωσε δύο άλλους επιβάτες σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Τόκιο. Τον περασμένο Αύγουστο, επίθεση με μαχαίρι σε προαστιακό τρένο στην ιαπωνική πρωτεύουσα είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό εννέα ατόμων.

Πηγή: Russia Today

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 260 οι νεκροί από τον τυφώνα Yagi στην Μιανμάρ

Αρνείται τις σχέσεις με το Ισραήλ η Σαουδική Αραβία

Επίθεση χάκερς στην πλατφόρμα Χ

Απάτη ΕΟΠΥΥ: Στη φυλακή ο «Μισέλ» που διακινούσε φάρμακα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα