ΑΘΗΝΑ
00:11
|
24.04.2024
Υβριστικά σχόλια και απειλές κατά της ζωής της δέχεται σε Facebook και Twitter η Ολλανδή δημοσιογράφος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σωρεία υβριστικών σχολίων και απειλές κατά της ζωής της δέχεται στους προσωπικούς της λογαριασμούς σε Facebook και Twitter η Ολλανδή δημοσιογράφος, Ίνγκεμπορ Μπέγκελ, η οποία ανάγκασε σε διασυρμό τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, σχετικά με το ζήτημα της βίαιης επαναπροώθησης προσφύγων από το ελληνικό Λιμενικό.

Σε επικοινωνία του “Κοσμοδρομίου” με την γνωστή Ολλανδή δημοσιογράφο η ίδια δήλωσε έντρομη από τις απειλές που εκτοξεύονται εναντίον της, μεταξύ των οποίων ότι θα πυρπολήσουν το σπίτι της.

Μια περιήγηση στον προσωπικό λογαριασμό της Μπέγκελ στο Facebook αρκεί για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της πεπειραμένης ρεπόρτερ. Μεταξύ άλλων χρήστες του διαδικτύου την αποκαλούν “persona non grata”, ενώ άλλοι την καλούν να “πάει στην Καμπούλ” και να εγκαταλείψει την Ελλάδα. Τέλος, υπάρχουν χυδαία σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου, στο πνεύμα μιας ρητορικής μίσους με στόχο την ίδια. Η Ολλανδή δημοσιογράφος σε ανάρτησή της στο Facebook μετά το επεισόδιο με τον κ. Μητσοτάκη, έγραψε ότι εξερχόμενη από το Μέγαρο Μαξίμου αισθάνθηκε κάποιον να την παρακολουθεί μέχρι το σπίτι της.

Την ίδια ώρα δεν λείπουν και τα σχόλια συμπαράστασης στην Ολλανδή δημοσιογράφο, με χρήστες να την ευχαριστούν που έθιξε και ανέδειξε την απάνθρωπη πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται πως η Μπέγκελ στο πλαίσιο της επίσημης συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε μετά την συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ολλανδό ομόλογό του Μαρκ Ρούτε εξέθεσε πλήρως τον Έλληνα πρωθυπουργό με σειρά ερωτήσεων σχετικών με την πρακτική των βίαιων επαναπροωθήσεων μεταναστών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το μήνυμα του εκπροσώπου της Χαμάς για τις 200 μέρες πολέμου

Ο Χάρισον Φορντ υπέρ των νέων που διαδηλώνουν στις ΗΠΑ

Πιέσεις ΟΗΕ και Συμβουλίου της Ευρώπης στο Λονδίνο για τις απελάσεις στη Ρουάντα

Βομβιστικές επιθέσεις στο Μπουένος Άιρες: Μια δικαστική απόφαση με επιπτώσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα