ΑΘΗΝΑ
14:41
|
19.04.2024
Το μοντέλο κατηγόρησε εκ νέου τον μουσικό Ρόμπιν Θικ για σεξουαλική παρενόχληση το 2013. Αλλά έκανε και αποκαλύψεις για τις “συνοδούς” μεγιστάνων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το μοντέλο και ηθοποιός, Έμιλι Ραταϊκόφσκι, δηλώνει ότι της ζητήθηκε να “γίνει άσχημη” εάν ήθελε μια καριέρα στο Χόλιγουντ. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Newsnight” του BBC κατήγγειλε για άλλη μια φορά τον μουσικό Ρόμπιν Θικ ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βιντεοκλίπ του τραγουδιού “ Blurred Lines” το 2013. Εξήγησε ότι εκείνη την περίοδο δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία στο συμβάν, αλλά έκτοτε αντιμετωπίζει καθημερινά την “πραγματικότητα ή αλήθεια”.

Όπως είπε η 30χρονη “με έκανε να νιώσω γυμνή για πρώτη φορά εκείνη την ημέρα”.  Εξήγησε ότι ο μουσικός τριγυρνούσε συνεχώς μεθυσμένος στο πλατό και ΄ότι κάποια στιγμή την άρπαξε από το στήθος. Το περιστατικό έχει ήδη επιβεβαιωθεί από τον σκηνοθέτη του βιντεοκλίπ. Το BBC επικοινώνησε με τον Ρόμπιν Θικ για τις καταγγελίες της Έμιλι Ραταϊκόφσκι, αλλά δεν έλαβε κάποια απάντηση.

25.000 για μια βραδιά στο Super Bowl με Μαλαισιανό επιχειρηματία

Σε άλλη της συνέντευξη στο περιοδικό των “Sunday Times” το μοντέλο-ηθοποιός αποκάλυψε ότι κάποτε πληρώθηκε 25.000 δολάρια για να εμφανιστεί στο Super Bowl με τον Μαλαισιανό επιχειρηματία Low Taek Jho. Να σημειωθεί ότι ο 40χρονος Jho Low, όπως είναι ευρέως γνωστός, αντιμετωπίζει οκτώ κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος στο σκάνδαλο 1MDB. “Ήταν δουλειά”, σχολίασε η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, εξηγώντας ότι επρόκειτο για επαγγελματική υποχρέωση. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Sunday Times Magazine (@thestmagazine)

Πρόσθεσε ότι δεν “σοκαρίστηκε ιδαίτερα” με το σκάνδαλο Τζέφρι Έπσταϊν καθώς συνήθιζε να πηγαίνει σε πολυτελή πάρτι του φεστιβάλ Coachella, που ήταν γεμάτα ισχυρούς, μεγαλύτερους άνδρες και “κορίτσια να περνάς καλά”. “Σε πολλές εμπειρίες με το Coachella, ή άλλες παρόμοιες, η συναλλαγή δεν προσδιοριζόταν. Οι όροι της συμφωνίας δεν δηλώνονταν. Αργότερα έμαθα ότι προσκαλούσαν κορίτσια που δεν είχαν χρήματα για φαγητό σε εντυπωσιακά εστιατόρια στο Λος Άντζελες. Αυτό ήταν ένα κίνητρο για να έρθουν. Πρόκειται για χειραγώγηση”, δήλωσε το διάσημο μοντέλο και πρόσθεσε, “έχω γίνει μάρτυρας αυτής της κατάστασης σε διάφορες μορφές. Λίγο πριν την πανδημία, πήγα σε ένα καινούργιο κλαμπ και ήταν πραγματικά άδειο. Ξαφνικά, περίπου 10 μοντέλα -που αν δεν ήταν ανήλικα, είχαν κλείσει μόλις τα 18- κατέφθασαν μαζί με έναν τύπο. Σκέφτηκα. “Ωραία, ακόμα συμβαίνει το ίδιο- όμορφα κορίτσια στα κλαμπ και πλούσιοι άνδρες που πληρώνουν εμμέσως για να τις έχουν εκεί”.

Με πληροφορίες από BBC, Lifo.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πακιστάν: Αστυνομικοί σκότωσαν βομβιστή για να αποτρέψουν επίθεση στο Καράτσι

«Φτηνά, θυμωμένα, αποτελεσματικά»: Πώς τα επίγεια μη επανδρωμένα σκάφη ενσωματώθηκαν στη ζώνη του πολέμου

Εκλογές στην Ινδία: Στις κάλπες από σήμερα και μέχρι την 1η Ιουνίου

Πρόστιμα 1.480.000 εκατ. ευρώ σε JYSK, Leroy Merlin, Πλαίσιο-Πλασματικές εκπτώσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα