ΑΘΗΝΑ
14:24
|
11.08.2022
"Αποτύχαμε, ας μην φοβόμαστε τις λέξεις. Δεν μπορέσαμε να πείσουμε μια μερίδα του κόσμου" παραδέχθηκε η Βάνα Παπαευαγγέλου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την αποτυχία της εμβολιαστικής εκστρατείας, παρά τις διάφορες… λίστες που μοιράστηκαν αδιαφανώς και για τον εμβολιασμό, ομολόγησε σήμερα η καθηγήτρια παιδιατρικής και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλλου, τολμώντας έτσι να πει αυτό που δεν θέλουν να  παραδεχθούν οι αρμόδιοι υπουργοί αλλά και ο πρωθυπουργός.

“Αποτύχαμε, ας μην φοβόμαστε τις λέξεις. Δεν μπορέσαμε να πείσουμε μια μερίδα του κόσμου” δήλωσε χαρακτηριστικά Βάνα Παπαευαγγέλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ για το γεγονός ότι ένας στους τέσσερις άνω των 80 παραμένει ανεμβολίαστος και στο ότι γενικότερα πρέπει να υπάρξει ακόμη περισσότερη προσπάθεια για να εμβολιαστούν όλοι οι άνω των 50.

Σε ό,τι αφορά την τρίτη δόση του εμβολίου, η καθηγήτρια είπε πως η πλατφόρμα για τα ραντεβού θα ανοίγει για όλους τους πολίτες στους 5,5 μήνες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

“Επειδή καταλαβαίνουμε την αγωνία του κόσμου, συζητήσαμε χθες με τον κ. Θεμιστοκλέους να ανοίγει η πλατφόρμα στους 5,5 μήνες, έτσι ώστε όλοι, στις μέρες που κλείνουν τους έξι μήνες να πάνε να κάνουν τη δόση τους” εξήγησε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Υποκλοπές: Πόσοι εισαγγελείς θα επιστρατευθούν για να σωθεί ο Μητσοτάκης;

Μαζικές συλλήψεις για τον ομαδικό βιασμό 8 γυναικών στο Γιοχάνεσμπουργκ

Σχέδιο νομιμοποίησης 200.000 μεταναστών από τη Νικαράγουα ετοιμάζει η Κόστα Ρίκα

Ίσως επιβληθεί πρόστιμο στον Μπολσονάρου για πρόωρη εκλογική προπαγάνδα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα