ΑΘΗΝΑ
05:07
|
03.05.2024
Τα αποθέματα οξυγόνου στα νοσοκομεία σε 12 από τις περιφέρειες της χώρας επαρκούν για δύο ή λιγότερες μέρες, αν δεν αναπληρωθούν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέο ρεκόρ 1.239 θανάτων από την COVID-19 καταγράφηκε το προηγούμενο 24ωρο στη Ρωσία, λίγες μόνον μέρες μετά την λήξη στις περισσότερες περιφέρειες της χώρας της αργίας μιας εβδομάδας που είχε κηρυχθεί για να αναχαιτιστεί η εξάπλωση του νέου κορονοϊού. Από την αρχή της πανδημίας στην χώρα έχουν καταγραφεί 250.454 θάνατοι..

Όπως ανακοίνωσαν οι αρμόδιες αρχές της χώρας, καταγράφηκαν 38.058 νέα κρούσματα, εκ των οποίων τα 3.927 στη Μόσχα, ενώ σημειώθηκε και υψηλό ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας στον αριθμό των ασθενών που ανάρρωσαν, φτάνοντας τους 34.565.

Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων στην χώρα αγγίζει τα 9 εκατομμύρια ενώ σε ύψος ρεκόρ έφτασε και ο αριθμός ενεργών κρουσμάτων ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο

Ο υπουργός Υγείας της Ρωσίας Μιχαήλ Μουράσκο δήλωσε σήμερα στο κοινοβούλιο ότι τα αποθέματα οξυγόνου στα νοσοκομεία σε 12 από τις περιφέρειες της Ρωσίας επαρκούν για δύο ή λιγότερες μέρες, αν δεν αναπληρωθούν. Στο μεταξύ, σημείωσε ο Μουράσκο, κάποιες περιφέρειες αναφέρουν ήδη μείωση στα νέα κρούσματα που καταγράφουν και η εκστρατεία εμβολιασμού αποφέρει καρπούς καθώς μόνον ένα 3-4% των εμβολιασμένων Ρώσων έχει προσβληθεί από τον ιό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα