ΑΘΗΝΑ
12:13
|
26.04.2024
Τα παιδιά δεν πηγαίνουν στο σχολείο γιατί ο πατέρας τους δεν τα αφήνει να φορούν μάσκα και να κάνουν self test.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια πρωτοφανής υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τις Σέρρες. Τέσσερα παιδιά μένουν εκτός σχολικής αίθουσας εξαιτίας του πατέρα τους επειδή δεν θέλει να φορούν μάσκα και να ακολουθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η υπόθεση έγινε γνωστή καθώς το σχολείο σκοπεύει να ενημερώσει τον εισαγγελέα για το γεγονός ότι τέσσερα αδέλφια δεν παρακολουθούν τα μαθήματά τους, παρά τις αρκετές επιστολές που έχουν αποσταλεί για ενημέρωση του γονέα τους που δηλώνει αρνητής κορονοϊού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, τα παιδιά δεν πηγαίνουν στο σχολείο από την αρχή της χρονιάς γιατί ο πατέρας τους δεν τους αφήνει να φορούν μάσκα και να κάνουν self test.

Πρόκειται για δύο μαθητές Δημοτικού και δύο Γυμνασίου.

Ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Σερρών, Στέλιος Ρίζος μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών είπε ότι το σχολείο έχει ενημερώσει τους γονείς. Τώρα πλέον το επόμενο βήμα είναι ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας, προκειμένου να παρέμβει.

“Δεν θέλω να φοράνε μάσκες, όταν φοράνε στερούνται οξυγόνο”, ισχυρίζεται από την πλευρά του ο 37χρονος πατέρας, ενώ ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά κάνουν ιδιωτικά μαθήματα στο σπίτι και έχει κάνει και ο ίδιος μήνυση στο σχολείο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι απαντά ο γιατρός για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Ένοχος ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα σε προαύλιο σχολείου

Κατά της Apple για χρήση παράνομων ορυκτών στρέφεται η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα