ΑΘΗΝΑ
01:23
|
02.05.2024
Χειροπέδες σε 15χρονο "αρχηγικό" μέλος συμμορίας ανηλίκων στον Κολωνό πέρασαν σήμερα οι αστυνομικοί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έντονη αντίσταση κατά των αστυνομικών στη διάρκεια σύλληψής του πρόβαλε σήμερα το απόγευμα ένας 15χρονος νεαρός που φέρεται πως είναι αρχηγικό μέλος της συμμορίας ανηλίκων που δρούσε εδώ και καιρό σε Άγιο Παντελεήμονα, Κολωνό και Σεπόλια προκαλώντας εν ψυχρώ βάναυσες επιθέσεις σε βάρος μαθητών, τις οποίες βιντεοσκοπούσαν για εκφοβισμό.

Ο 15χρονος αλβανικής καταγωγής φέρεται πως ήταν αυτός που κρατούσε μαχαίρι και πρωταγωνιστούσε σε βίντεο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες από τον άγριο ξυλοδαρμό και μαχαίρωμα μαθητή στο 1ο ΕΠΑΛ Αθήνων στον Κολωνό στις 26 Οκτώβρη.

Θύμα της άγριας επίθεσης είχε πέσει ένας 16χρονος μαθητής βουλγαρικής καταγωγής που είχε τραυματιστεί στο θώρακα όταν του επιτέθηκαν 10 άτομα μέσα στο σχολείο του δίχως αφορμή.  Ο τραυματίας είχε τότε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός προκαλώντας άμεσα τις έρευνες της αστυνομίας που οδήγησαν στα χνάρια της συμμορίας που είχε εξελιχθεί σε μάστιγα κεντρικών συνοικιών της Αθήνας.

Αστυνομικές πηγές μιλώντας σε δημοσιογράφους ανέφεραν πως ο 15χρονος συλληφθείς προσπάθησε να διαφύγει, μη διστάζοντας να γρονθοκοπήσει τους αστυνομικούς, οι οποίοι τελικά του πέρασαν χειροπέδες.

Νέες συμπλοκές ανηλίκων στα νότια προάστια

Την Τρίτη, το μεσημέρι,λίγο μετά τις 13:00, συνεπλάκησαν δύο ομάδες ανηλίκων στη συμβολή των οδών Ιασωνίδου και Εθνικής Αντιστάσεως στο Ελληνικό, με καδρόνια.

Κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκαν ένας 16χρονος και ένας 17χρονος μαθητής., οι οποίοι και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

Μετά το συμβάν, η Αστυνομία προχώρησαν σε δύο προσαγωγές ανηλίκων ξεκινώντας έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων που συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα