ΑΘΗΝΑ
14:27
|
19.04.2024
Ο νεαρός διανομέας νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα στο Βόλο, με διανομέα έρχεται να προστεθεί στη σειρά των ατυχημάτων του τελευταίου καιρού με εργαζόμενους. Ο νεαρός συγκρούστηκε με IΧ που έστριψε απότομα, σύμφωνα με μαρτυρίες, και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε σε κρίσιμη κατάσταση.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στις οδούς Μαγνήτων και Κ. Καρτάλη στο Βόλο, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα ΙΧ με οδηγό σκούτερ μεγάλου κυβισμού. Στο πίσω μέρος του σκούτερ υπήρχε κουτί διανομής γνωστής εταιρείας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που μεταδίδει το magnesianews.gr το δίκυκλο που οδηγούσε ο νεαρός και ανέβαινε την οδό Κ. Καρτάλη, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο VW Passat, που προσπέρασε το δίκυκλο και προσπάθησε να στρίψει στην οδό Μαγνήτων. Ο δικυκλιστής συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο έπεσε στο οδόστρωμα, σύρθηκε και κατέληξε κάτω από το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο νεαρός φορούσε προστατευτικό κράνος, αλλά είναι άγνωστο αν του έφυγε από το κεφάλι με τη σύγκρουση ή αν το αφαίρεσαν στη συνέχεια οι διασώστες του ΕΚΑΒ καθώς βρέθηκε στο δρόμο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση από χτύπημα στο κεφάλι, διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Την προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί η Τροχαία Βόλου.

ΠΗΓΗ: Magnesianews.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πακιστάν: Αστυνομικοί σκότωσαν βομβιστή για να αποτρέψουν επίθεση στο Καράτσι

«Φτηνά, θυμωμένα, αποτελεσματικά»: Πώς τα επίγεια μη επανδρωμένα σκάφη ενσωματώθηκαν στη ζώνη του πολέμου

Εκλογές στην Ινδία: Στις κάλπες από σήμερα και μέχρι την 1η Ιουνίου

Πρόστιμα 1.480.000 εκατ. ευρώ σε JYSK, Leroy Merlin, Πλαίσιο-Πλασματικές εκπτώσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα