ΑΘΗΝΑ
11:19
|
25.04.2024
Πίσω από το φονικό κρύβονται πολυετείς διαμάχες για την επιμέλεια ενός ανήλικου κοριτσιού, μπροστά στα μάτια του οποίου έγινε έγκλημα με πρωταγωνιστές τους γονείς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οικογενειακή τραγωδία και πολυετείς αντιπαραθέσεις και τεταμένες πολυετείς σχέσεις μεταξύ των βιολογικών γονιών ενός 12χρονου κοριτσιού φαίνεται  πως βρίσκεται πίσω από το φονικό που διαδραματίστηκε σήμερα το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρέας και Φιλικής Εταιρίας στο Κάτω Χαλάνδρι με θύμα τον 68χρονο οφθαλμίατρο Γεώργιο Νέο και δράστη την 49χρονη εικαστικό,Κλ.Τσ.

Το θύμα της επίθεσης με πιστόλι είναι ο 68χρονος οφθαλμίατρος Γεώργιος Νέος

Πληροφορίες που προκύπτουν κυρίως από αναρτήσεις σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της γυναίκας που πυροβόλησε θανάσιμα τον οφθαλμίατρο δείχνουν πως οι δύο πρώην σύντροφοι είχαν εμπλακεί σε πολύχρονη δικαστική διαμάχη, αρχικά για την πατρότητα του κοριτσιού και εν συνεχεία για την επιμέλειά του.

Το κοριτσάκι που έγινε αυτόπτης μάρτυρας φόνου του πατέρα της από τα χέρια της βιολογικής του μητέρας, έμενε με το θύμα από τον Ιανουάριο του 2016, ύστερα από δικαστική απόφαση που του έδινε την προσωρινή επιμέλειά του. Εκτοτε, οι πρώην σύντροφοι και μετέπειτα αντίδικοι αντάλλαξαν βαριές κατηγορίες, με τον οφθαλμίατρο να επικαλείται τον “έκλυτο βίο” της μητέρας, και την τελευταία να τον κατηγορεί για την κακοποίηση του παιδιού της. 

Οικογενειακή διαμάχη ετών…

Το θύμα είχε κάνει μαζί της την 12χρονη αλλά αρνούνταν να αναγνωρίσει την πατρότητά της επί σειρά ετών ώσπου αυτή αποδείχθηκε μετά από εξέταση DNA. Τελικά ο οφθαλμίατρος ανέλαβε την επιμέλεια της μικρής το 2016 ζώντας μαζί της ως σήμερα μαζί με την βρετανικής καταγωγής σύζυγό του.

H 49χρονη δράστης, που διεκδικούσε την επιμέλεια της κόρης της προσφεύγοντας κατά καιρούς στα δικαστήρια, δεν πρόβαλε καμία αντίσταση όταν οι αστυνομικοί την πλησίασαν για να την συλλάβουν.

Η ίδια θεωρούσε πως το παιδί της ήταν θύμα κακοποίησης καθώς την ώρα που την έβαζαν στο περιστατικό φώναζε σε έξαλλη κατάσταση πως «απήγαγαν και βίασαν το παιδί μου!».

Η δικαστική και αστυνομική έρευνα αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως σε αυτή την τραγική οικογενειακή ιστορία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο

Στον Άρειο Πάγο μήνυση γονέα θύματος των Τεμπών

Moulin Rouge… χωρίς φτερά-Κατέρρευσε τμήμα του κόκκινου μύλου

Αποδοκιμασία του Μάικ Τζόνσον στο Κολούμπια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα