ΑΘΗΝΑ
06:51
|
27.04.2024
Σε τακτικό ανακριτή παραπέμπεται προκειμένου να απολογηθεί η 49χρονη που πυροβόλησε χθες τον οφθαλμίατρο πρώην σύντροφό της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε τακτικό ανακριτή παραπέμπεται προκειμένου να απολογηθεί η 49χρονη που πυροβόλησε χθες το μεσημέρι τον οφθαλμίατρο πρώην σύντροφό της στο Χαλάνδρι, με τον οποίο έχουν ένα παιδί.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωακείμ Κασσωτάκης άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Το θύμα παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι είναι εφικτό για να παραμείνει στη ζωή.

Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι όταν ο οφθαλμίατρος επέστρεφε μαζί με τη 12χρονο κόρη τους από το σχολείο και στην είσοδο της πολυκατοικίας τον περίμενε η δράστιδα. Μετά από διαπληκτισμό που είχαν, φέρεται να έβγαλε περίστροφο και να τον πυροβόλησε αρκετές φορές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η 49χρονη είχε χάσει την επιμέλεια του παιδιού από τον άνδρα, ο οποίος το μεγάλωνε μαζί με την σύζυγό του, ενώ ήταν συνεχείς οι εντάσεις μεταξύ τους, αλλά και οι δικαστικές διαμάχες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. “από την έρευνα στο χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας ένα περίστροφο. Εντός του οχήματος της κατηγορούμενης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξωθεν της πολυκατοικίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο μαχαίρια, ξίφος εντός θήκης, δύο κινητά τηλέφωνα, τράπουλα και εγχειρίδιο”. 

Πηγές: Dikastiko.gr, ΕΡΤ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα