ΑΘΗΝΑ
09:52
|
18.05.2024
Άδωνις Γεωργιάδης: Έχει συζητηθεί στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το ενδεχόμενο οι ανεμβολίαστοι πολίτες να μπαίνουν με rapid test στα σούπερ μάρκετ έχει πέσει στο τραπέζι, γνωστοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι η εφαρμογή ενός τέτοιου μέτρου παρουσιάζει δυσκολίες.

“Ασφαλώς και εξετάζεται, αλλά υπάρχουν προβλήματα. Το συζητήσαμε και στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου”, δήλωσε ο υπουργός απαντώντας στην ερώτηση αν έχει εξεταστεί το συγκεκριμένο μέτρο.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Open, αναφέρθηκε επίσης στις δυσκολίες που ενέχει η εφαρμογή του μέτρου. Όπως ανέφερε θα υπάρχουν κάποιοι που δεν θα κάνουν ούτε rapid test και δεν γίνεται να στερηθούν την πρόσβαση σε βασικά αγαθά, ενώ σημαντικό θα είναι και το θέμα που θα προκύψει με τις ατελείωτες ουρές που θα δημιουργηθούν σε ώρες αιχμής στα μεγάλα καταστήματα.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε επίσης στην κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση για τα μέτρα που αφορούν την εστίαση. “Το να ακούγεται ότι δεν στηρίζουμε την εστίαση, το να ακούγεται με τέτοια ένταση ότι η εστίαση ζητάει και νέα χρήματα, είναι πάρα πολύ άδικο”, είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ο συγκεκριμένος κλάδος έλαβε τα περισσότερα χρήματα σε σχέση με τους άλλους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Δήλωσε μάλιστα πως η στεναχώρια των επιχειρηματιών θα πρέπει να κατευθύνεται προς τους ανεμβολίαστους που “εξ αιτίας τους συνεχίζει να υπάρχει η πανδημία”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία κατά ΚΝΕ-ΠΚΣ για μποϊκοτάζ στην πορεία για τη Νάκμπα

Γερμανία: Σφοδρές βροχοπτώσεις χτύπησαν το Σάαρλαντ

Ουκρανία: Σε ισχύ ο αμφιλεγόμενος νόμος για την επιστράτευση

Ο καιρός σήμερα: Σκόνη, ζέστη και λασποβροχές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα