ΑΘΗΝΑ
12:16
|
03.05.2024
Ο δικηγόρος, ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση δολοφονίας της 75χρονης, είναι γιος της γυναίκας που έπεσε θύμα του κατηγορουμένου πριν 12 χρόνια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τον 39χρονο που σκότωσε την 75χρονη νονά του, πριν λίγες μέρες στη Νέα Ιωνία στον Βόλο, αλλά φέρεται να βρίσκεται επίσης πίσω από μέχρι σήμερα ανεξιχνίαστο έγκλημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ίδιος άνδρας είχε διαπράξει τον Αύγουστο του 2009 ακόμη μία δολοφονία ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία ως τώρα δεν είχε διαλευκανθεί.

Πρόκειται για το φόνο μίας 69χρονης που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, με τραύματα «από νύσσον και τέμνον όργανο στην αριστερή κυρίως πλευρά του σώματός της», χωρίς η αστυνομία να μπορέσει τότε να εντοπίσει το δράστη εώς ότου το γενετικό υλικό του ταυτοποιήθηκε με αυτό από το σημείο του νέου εγκλήματος.

Ο δικηγόρος, ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση δολοφονίας της 75χρονης, είναι γιος της γυναίκας που έπεσε θύμα του κατηγορουμένου πριν 12 χρόνια.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Βόλου αναφέρει πως «από την ενδελεχή εξέταση των στοιχείων προέκυψε ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη που διέπραξε την πρόσφατη ανθρωποκτονία σε βάρος 75χρονης ημεδαπής στο Βόλο». Όπως καταλήγει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, το συγκεντρωθέν υλικό υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, προχθές κατέληξε και ο πατριός του 39χρονου, ο οποίος είχε υποστεί εγκεφαλικό όταν αποκαλύφθηκε ο φόνος της 75χρονης.

ΠΗΓΗ: EΦ. ΣΥΝ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυροσβεστική: Αύξηση σχεδόν 22% στις πυρκαγιές σε σχέση με το 2023

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη την ώρα που παραλάμβανε φάκελο με κοκαΐνη

ΗΠΑ: 2.200 συλλήψεις φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών σε πανεπιστήμια

Eurovision: Θα αφαιρέσουν παλαιστινιακές σημαίες και σύμβολα στο κοινό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα