ΑΘΗΝΑ
05:36
|
19.04.2024
Η εφημερίδα του Θριάσιου έκλεισε με κλίνες Covid και ΜΕΘ γεμάτες, ενώ τρεις ασθενείς με κορονοϊό νοσηλεύτηκαν σε κοντέινερ στο προαύλιο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μία σοκαριστική καταγγελία, που αποτυπώνει την τραγική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία, έκανε ο πρόεδρος των εργαζομένων του Θριάσιου νοσοκομείου Μανώλης Βαρδαβάκης μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN.

Σύμφωνα με τον κ. Βαρδαβάκη, η Κυριακάτικη εφημερία του Νοσοκομείου έκλεισε με όλες τις κλίνες Covid και τις ΜΕΘ γεμάτες, ενώ υπήρξαν τρεις ασθενείς με κορονοϊό οι οποίοι νοσηλεύτηκαν αναγκαστικά σε κοντέινερ στο προαύλιο του νοσοκομείου. Σύμφωνα με τον ίδιο, έξι διασωληνωμένοι ασθενείς, μη Covid, νοσηλεύτηκαν εκτός ΜΕΘ σε απλές κλίνες, διατρέχοντας σοβαρό κίνδυνο για την υγεία τους.

Όπως ανέφερε αυτή είναι μια αντιπροσωπευτική περιγραφή για το τι συμβαίνει και στα υπόλοιπα νοσοκομεία, ενώ για το πώς διαμορφώνεται η κατάσταση σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά σημείωσε: «Ακριβώς την ίδια ημέρα πέρυσι στο Θριάσιο νοσοκομείο 39 ασθενείς με Covid και σήμερα νοσηλεύουμε 55».

«Εκτός του εμβολιασμού που είναι αναγκαίος για την αντιμετώπιση της πανδημίας, θεωρούμε ότι δεν παίρνονται όλα τα υπόλοιπα εξίσου απαραίτητα μέτρα, ώστε να αντιμετωπιστεί ο συνωστισμός στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στους μεγάλους εργασιακούς χώρους όπου καταγράφονται δεκάδες κρούσματα, στα σχολεία και τις σχολές, ενώ δεν λαμβάνονται και τα απαραίτητα μέτρα για την ενίσχυση των δημόσιων νοσοκομείων», πρόσθεσε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με… σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Οι εποχικοί πυροσβέστες εκπέμπουν SOS για τα ενοίκια-φωτιά στα νησιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα