ΑΘΗΝΑ
15:15
|
23.04.2024
Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για σειρά αδικημάτων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της η 49χρονη εικαστικός, που πυροβόλησε πριν λίγες ημέρες στο Χαλάνδρι τον 68χρονο πατέρα του παιδιού της έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι.

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Η 49χρονη απολογήθηκε στην ανακρίτρια για σειρά σοβαρότατων αδικημάτων, με τις εξηγήσεις της να μην πείθουν ωστόσο την ανακρίτρια. Σύμφωνα δε με πληροφορίες του ιστότοπου enikos.gr η κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας του οφθαλμίατρου, πρώην συντρόφου της, κατά την απολογία της ισχυρίστηκε ότι το όπλο δεν ήταν δικό της, και πως βρέθηκε σε άμυνα.

Χθες έγινε γνωστό ότι αποσύρθηκε από την υπεράσπιση της 49χρονης εικαστικού, ο δικηγόρος, Βασίλης Νουλέζας.

Να σημειώσουμε πως ο 68χρονος οφθαλμίατρος παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», καθώς έχει υποβληθεί σε πολύωρο χειρουργείο εξαιτίας των τραυμάτων που έφερε στην κοιλιακή και θωρακική χώρα.

Πηγές: Mega TV, enikos.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παραμένει στην φυλακή ο Ιρανός πρόσφυγας Χομαγιούν Σαμπετάρα

Ιταλία: Σύλληψη 13 σωφρονιστικών υπαλλήλων για βασανισμό ανηλίκων

Συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των εκπαιδευτικών

Ιταλοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι εντόπισαν τον ακριβή χώρο ταφής του Πλάτωνα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα