ΑΘΗΝΑ
15:09
|
20.04.2024
Ο 30χρονος Τσάνσλι τη γλίτωσε σχετικά φθηνά εάν σκεφθεί κανείς τα έκτροπα που έγιναν στις 6 Γενάρη στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πόσο κοστίζει να εισβάλλεις στο Καπιτώλιο ημίγυμνος, φορώντας κέρατα βίσωνα, να τριγυρνάς απειλητικά στους διαδρόμους του Κογκρέσου και να καθίσεις στη θέση της προέδρου της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων σαν υπερήφανος «ψηφιακός στρατιώτης» του QAnon; Του συνωμοσιολογικού κινήματος που θεωρεί ήρωα και νικητή των εκλογών του 2020 τον Ντόναλντ Τραμπ;

Ο Σαμάνος της QAnon, οπαδός του Τραμπ, μετάνιωσε για την εισβολή στο  Καπιτώλιο -«Ηθελα να φέρω πίσω τον Θεό στη Γερουσία» [βίντεο] | ΚΟΣΜΟΣ |  iefimerida.gr

Ο δικαστής Ρόις Λάμπερθ έδωσε την απάντηση στον «γρίφο» σήμερα το απόγευμα επιβάλλοντας 41μηνη ποινή κάθειρξης στον 30χρονο (κατά κόσμο) Τζέικομπ Τσάνσλι από την Αριζόνα.

Ο 30χρονος «ψηφιακός στρατιώτης» του ακροδεξιού κινήματος

Χάρη στην παραδοχή της ενοχής του (ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο) ο Τσάνσλι που ήδη έχει εκτίσει οκτώ μήνες στη φυλακή, γλίτωσε τα χειρότερα καθώς οι εισαγγελείς είχαν προτείνει αρχικά σημαντικά μεγαλύτερη ποινή.

Για τα επεισόδια στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021, στη διάρκεια των οποίων σκοτώθηκαν πέντε άτομα, κατηγορούνται περίπου 600 Αμερικανοί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ στο Μανχάταν

Ανδρουλάκης: Στις ευρωεκλογές να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση

Έκρηξη σε στρατιωτική βάση στο Νότιο Ιράκ

ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν οι τελευταίοι οκτώ του ευρωψηφοδελτίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα