ΑΘΗΝΑ
12:56
|
25.04.2024
Ο βιασμός φέρεται να έγινε κατ’ εντολή και παρουσία του πρώην παπά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Απίστευτες προεκτάσεις παίρνει η υπόθεση κακοποίησης και βιασμού της 34χρονης από πρώην ιερέα στα Χανιά.

Η άτυχη γυναίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού την περασμένη Κυριακή από έναν 47χρονο, κατηγορώντας τον παράλληλα ότι τη βίασε πριν από οκτώ μήνες, ωστόσο δεν το είχε αναφέρει στις Αρχές.

Μετά ωστόσο από έρευνα των αρχών, η υπόθεση παίρνει νέα τροπή, καθώς, σύμφωνα με τον ιστότοπο flashnews, φέρεται να εμπλέκεται σε αυτήν και ένας ανήλικος, ο οποίος τη βίασε μετά από εντολή και παρουσία του πρώην παπά που έχει συλληφθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η 34χρονη με καταγωγή από την Πολωνία είχε καταγγείλει ακόμη έναν δράστη πιθανότατα βουλγαρικής καταγωγής, ο οποίος αναζητείται.

Ο 47χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε και βίασε την Πολωνή είναι ένας πρώην ιερέας στον νομό Χανίων που έχει καθαιρεθεί. Φέρεται, δε, να διατηρούσε ερωτική σχέση με το θύμα, ενώ όταν κάποια στιγμή χώρισαν, πριν από οκτώ μήνες, την κάλεσε σε ένα μέρος για να συζητήσουν και να λύσουν τις διαφορές τους.

Όταν ωστόσο εκείνη πήγε στον χώρο που της είχε υποδείξει, ο 47χρονος φέρεται να την κλείδωσε και να φώναξε έναν 17χρονο Ρομά, ο οποίος τη βίασε παρουσία του μετά από εντολή του.

Για τη σοκαριστική υπόθεση σχηματίστηκε πλέον δικογραφία για βιασμό σε βάρος τόσο του πρώην ιερέα όσο και του ανήλικου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 47χρονος απασχολεί με τη συμπεριφορά του, καθώς έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία και στο παρελθόν.

Ένας μάλιστα από τους λόγους που καθαιρέθηκε είναι ότι μια Μεγάλη Παρασκευή, όσο ακόμα ήταν ιερέας, άφησε την Ακολουθία στη μέση και έφυγε μαζί με την 34χρονη. Λίγο αργότερα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, ενώ όπως αποδείχθηκε, δεν βρισκόταν σε νηφάλια κατάσταση.

Πηγές: Αγώνας της Κρήτης, Zarpanews.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φωτιά στη Λακωνία-Ρίψεις νερού και από εναέρια μέσα

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο

Στον Άρειο Πάγο μήνυση γονέα θύματος των Τεμπών

Moulin Rouge… χωρίς φτερά-Κατέρρευσε τμήμα του κόκκινου μύλου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα