ΑΘΗΝΑ
09:21
|
24.07.2026
Τον χαρακτηρίζουν «σκιώδη» πρωθυπουργό, μπλεγμένο στη διαφθορά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κόκκινη μπογιά στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη έριξαν το βράδυ της Τετάρτη μέλη της συλλογικότητας του αντιεξουσιαστικού χώρου «Ρουβίκωνας».

Σε ανακοίνωσή που δημοσίευσαν στην ιστοσελίδα τους, χαρακτηρίζουν τον Γιώργο Γεραπετρίτη «σκιώδη» υπουργό, μπλεγμένο στη διαφθορά.

«Είναι ο λεγόμενος «σκιώδης πρωθυπουργός», είναι το πλυντήριο για τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης, όπως ορίζουν άλλωστε τα καθήκοντα του υπουργού Επικρατείας. Το πλούσιο βιογραφικό του Γεραπετρίτη είναι μια μερίδα από τα ίδια, ό,τι συναντάμε κάθε φορά ψάχοντας πληροφορίες για το ποιόν των πολιτικών διαχειριστών της χώρας. Ακαδημαϊκή πορεία περιωπής, βαθιά διαπλοκή με το κράτος, εκλεκτικές συγγένειες, ισχυρές πλάτες, λεφτά και ένας σωστός γάμος», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα