ΑΘΗΝΑ
23:06
|
25.04.2024
7 κρούσματα σε Μονάδα Φροντίδας ηλικιωμένων στην Πάτρα. 40 στις φυλακές Διαβατών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανησυχία επικρατεί στις υγειονομικές αρχές της Πάτρας καθώς κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων της περιοχής. Θετικοί βρέθηκαν τρόφιμοι του γηροκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες για το γεγονός ενημερώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης οι αρμόδιες υπηρεσίες Υγείας και σήμερα θα πραγματοποιηθεί έλεγχος στη συγκεκριμένη μονάδα, ενώ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, αναμένεται να ξεκινήσει τη διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών, τόσο των εργαζόμενων όσο και των τροφίμων της Μονάδας.

Κρούσματα και στις φυλακές Διαβατών

Περίπου 40 κρούσματα κορονοϊού έχουν εντοπιστεί και στις φυλακές Διαβατών, στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από συνεχείς ελέγχους που πραγματοποιούνται. Σύμφωνα με πηγές των φυλακών, όλοι οι θετικοί είναι κρατούμενοι, παρουσιάζουν ήπια ή καθόλου συμπτώματα, ενώ έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Λόγω των κρουσμάτων δεν διενεργούνται αυτές τις μέρες επισκεπτήρια στο σωφρονιστικό κατάστημα, ενώ όσον αφορά την εμβολιαστική κάλυψη στις φυλακές Διαβατών, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι βρίσκεται στα 3/4 επί του συνόλου των κρατουμένων.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ , ΑΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Το TikTok βγαίνει στο «σφυρί» και οι δισεκατομμυριούχοι κάνουν ουρά για να το αποκτήσουν

Τανζανία: Πάνω από 150 νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα λόγω βλάβης σε αγωγούς της ΕΥΔΑΠ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα