ΑΘΗΝΑ
03:35
|
20.04.2024
«Συμβουλές και κόλπα» για τους «ανεπιθύμητους» των εορτών στην τηλεόραση της Αυστραλίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τηλεοπτική εκπομπή στην Αυστραλία έδωσε στο κοινό της «συμβουλές» και «κόλπα» για να εξοβελίσουν από το τραπέζι των Χριστουγέννων τους «αγαπημένους» συγγενείς ή φίλους που εμμένουν να μένουν… ανεμβολίαστοι. Η τηλεόραση παίρνει τη σκυτάλη από την κυβέρνηση και κάνει ό,τι μπορεί για να πιέσει το ανεμβολίαστο κομμάτι του πληθυσμού να εμβολιαστεί αν θέλει να περάσει οικογενειακά Χριστούγεννα στην ηλιόλουστη Αυστραλία.  

Σύμφωνα με τους τηλεπαρουσιαστές της πρωινής εκπομπής «Sunrise» (σ.σ. Ανατολή) του δικτύου 7 της Αυστραλίας οι ανεμβολίαστοι συγγενείς είναι το νέο «μεγάλο δίλημμα» των εορτών. Το δίδυμο των παρουσιαστών τόνισε ότι «αυτοί» οι συγγενείς δεν πρέπει να προσκληθούν στα πάρτι και τις εορταστικές συνεστιάσεις. Εξ ου και αφιέρωσαν μέρος του προγράμματός τους στο πώς να τους αποφύγεις.

Η πρώτη συμβουλή ήταν η ειλικρινής, κατά μέτωπο αντιμετώπισή τους με μια «ήρεμη με τον δέοντα σεβασμό» συζήτηση για την κατάσταση υγείας των εμβολιασμένων συγγενών πριν από το τραπέζι. «Αν αυτό δεν τους πείσει, μπορείτε πάντα να κατηγορείστε την κυβέρνηση που λέει το ίδιο», είπαν οι Αυστραλοί παρουσιαστές. Η δεύτερη πιο ύπουλη πρότασή τους ήταν οι εξής: οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων να μην γίνουν σε σπίτια αλλά σε χώρους από τους οποίους είναι ήδη αποκλεισμένοι οι ανεμβολίαστοι λόγω των υγειονομικών κανόνων του κράτους. Τέλος, καθώς μιλάμε για την Αυστραλία, τα πάρτι θα μπορούσαν άνετα να γίνουν σε εξωτερικούς χώρους αφού εκεί τα Χριστούγεννα είναι καλοκαιρινά.  

Πάντως το 84% του πληθυσμού της Αυστραλίας ηλικίας άνω των 16 ετών είναι ήδη πλήρως εμβολιασμένο. Οπότε οι τηλεοπτικές συμβουλές είναι λίγο εκτός τόπου και χρόνου.

Πηγή: RT News

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεραπεύτηκε από τη Μεσογειακή Αναιμία 39χρονος εκπαιδευτικός στο Παπανικολάου

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα