ΑΘΗΝΑ
04:27
|
26.04.2024
Οδηγοί παράτησαν τα αυτοκίνητά τους στη μέση του δρόμου όταν άνοιξε η πόρτα φορτηγού χρηματαποστολής. Η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κυκλοφοριακό κομφούζιο, φρενίτιδα και συλλήψεις σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής σε αυτοκινητόδρομο του Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια, όταν ξαφνικά άρχισε να «βρέχει» δολάρια από ένα θωρακισμένο φορτηγάκι χρηματαποστολής.  

Η πόρτα του οχήματος άνοιξε και το οδόστρωμα στον Διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο 5 του Σαν Ντιέγκο γέμισε με δολάρια. Στα βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτυπώνεται ο πανικός που επικράτησε με τους οδηγούς να παρατούν τα οχήματά τους στη μέση του δρόμου για να μαζέψουν τα χρήματα. Η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις ενώ όσοι πρόλαβαν να βάλουν μερικά δολάρια στις τσέπες τους καλούνται να τα επιστρέψουν… άμεσα.

«Υπάρχουν πολλά βίντεο που δείχνουν ανθρώπους να κλέβουν χρήματα στον αυτοκινητόδρομο μαζεύοντάς τα από το δρόμο», δήλωσε ο αρχιφύλακας Κέρτις Μάρτιν της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνια σε συνέντευξη Τύπου.

Τα χαρτονομίσματα-κυρίως μονοδόλαρα και 20δόλαρα- που έπεσαν από το φορτηγό, τα οποία ανέρχονται συνολικά σε χιλιάδες δολάρια, ανήκουν σε τράπεζα.

«Το έχετε ξαναδεί ποτέ αυτό; Εσείς τί θα κάνατε;», έγραψε η χρήστης @Demibagby σε ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DEMI BAGBY (@demibagby)

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Το TikTok βγαίνει στο «σφυρί» και οι δισεκατομμυριούχοι κάνουν ουρά για να το αποκτήσουν

Τανζανία: Πάνω από 150 νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα λόγω βλάβης σε αγωγούς της ΕΥΔΑΠ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα