ΑΘΗΝΑ
12:19
|
06.07.2026
Σφοδρή κριτική προς τον Άκη Σκέρτσο και από το Κίνημα Αλλαγής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στις «απαράδεκτες», όπως τις χαρακτήρισε, χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου για την μη επιβολή εμβολιασμού στα σώματα ασφαλείας απάντησε και το Κίνημα Αλλαγής με αιχμηρή κριτική. Παράλληλα επέκρινε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εγκαλώντας τον επειδή, κατά το ΚΙΝΑΛ, ανέχεται τον υπουργό του.

«Σοβαρευτείτε κύριοι της κυβέρνησης. Έχετε μηδενίσει την απόσταση ανάμεσα στο γραφικό, το γελοίο και το επικίνδυνο για τη χώρα και τους πολίτες». Και ο «κ. Μητσοτάκης σιωπηλός, απλά καμαρώνει τον Υπουργό του», συμπληρώνει η Χαριλάου Τρικούπη στην απάντησή της.

Αναφέρεται επίσης και στο πώς ο κ. Σκέρτσος ξεπέρασε σε επιχειρηματολογία ακόμη και τους αρνητές της πανδημίας, την ίδια στιγμή που δίνεται αγώνας να πεισθούν οι πολίτες να εμβολιαστούν και για τη προστασία των ίδιων και για να προστατευθεί το κοινωνικό σύνολο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Προπόνηση με ασκήσεις αντιστάσεων μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων

Ξενοφοβικές διαδηλώσεις κατά μεταναστών σε μεγάλες πόλεις κατά της Νότιας Αφρικής

Καμία πρόοδος στις συνομιλίες ΗΠΑ-Κούβας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα