ΑΘΗΝΑ
01:40
|
19.04.2024
Οι Φίλοι της Παραλίας ζητούν την παρέμβαση εισαγγελέα επειδή η αυθαίρετη κατασκευή μπορεί να επιφέρει συνέπειες στο ριζικό και αρδευτικό σύστημα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την παρέμβαση Εισαγγελέα για την τέντα που στήθηκε στον Κήπο των Εποχών στη Θεσσαλονίκη ζητούν οι «Φίλοι της Παραλίας».

Καταγγέλουν την εγκατάσταση μίας σκηνής, εδραζόμενης σε μεγάλης διατομής πολυάριθμα μεταλλικά υποστυλώματα πακτωμένα μέσα στον Κήπο, τονίζοντας πως μπορεί να επιφέρει ανυπολόγιστες συνέπειες για το ριζικό και αρδευτικό σύστημα του ανοικτού χώρου.

Ο Σύλλογος ζητά εξηγήσεις από την Αντιδημαρχία Πρασίνου, την Αντιδημαρχία Τεχνικών Εργων και από τον ίδιο τον Δήμαρχο γιατί επέτρεψαν να γίνει «αυτή η καταστροφική παρέμβαση».

Την άμεση απομάκρυνση αυθαίρετης τέντας στον Κήπο των Εποχών με παρέμβαση Εισαγγελέα ζητούν κάτοικοι και σύλλογοι της περιοχής.

Και στην ανακοίνωση που εξέδωσαν την Κυριακή καταλήγουν:

Ζητάμε να σεβαστούν επιτέλους τον μοναδικό μεγάλο Δημόσιο Χώρο που διαθέτει η πόλη μας και που τόσο τον έχουν αγαπήσει και χαίρονται όλοι οι δημότες και οι επισκέπτες της.Απαιτούμε να σταματήσουν να καταστρέφουν ότι όμορφο παρέλαβαν, όπως έκαναν και με τον Κήπο του Νερού και να φροντίζουν τουλάχιστον να τα συντηρούν όπως έχουν υποχρέωση.Ζητάμε εισαγγελική παρέμβαση για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με…σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Οι εποχικοί πυροσβέστες εκπέμπουν SOS για τα ενοίκια-φωτιά στα νησιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα