ΑΘΗΝΑ
09:06
|
24.05.2022
Τονίζει πως αδυνατεί να μετέχει σε «πιστοποιημένο ντάνιασμα ανθρώπων» και ζητά την αποζημίωση του θιάσου από την εταιρία παραγωγής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την ένστασή του στον «πιστοποιημένο ντάνιασμα ανθρώπων» που επιβάλλουν τα νέα μέτρα, απαγορεύοντας σε μη εμβολιασμένους την πρόσβαση σε κλειστούς δημόσιους χώρους όπως τα θέατρα, οι κινηματογράφοι και τα γήπεδα, επαναλαμβάνει με σημερινή ανάρτησή του στο Instagram ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης που αποχώρησε χτες από την παράσταση Ρινόκερος του Ιονέσκο στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Επαναλαμβάνει πως είχε ενημερώσει από το καλοκαίρι τον καλλιτεχνικό διευθυντή του θεάτρου Κιβωτός, Γιάννη Κακλέα και πως είχε προτείνει τον αντικαταστάτη του.

Να αποζημιώσει η εταιρία παραγωγής τους άνεργους

Αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στις επικρίσεις που δέχεται για το κατέβασμα της παράστασης και την ανεργία 20 συναδέλφων του, απαντά πως είναι ευθύνη της εταιρίας παραγωγής να αποζημιώσει τους συντελεστές του Ρινόκερου «καθώς μαζί με τον καλλιτεχνικό διευθυντή γνώριζαν για την τοποθέτησή μου μήνες πριν και συναποφάσισαν να συνεχιστεί η παράσταση ρισκάροντας».

Selected region

Όχι στο «πιστοποιημένο ντάνιασμα ανθρώπων»

Αποδοκιμάζει δε την απόφαση της κυβέρνησης για την απαγόρευση της πρόσβασης των ανεμβολίαστων στα θέατρα τονίζοντας πως αδυνατεί να μετέχει σε ένα «πιστοποιημένο ντάνιασμα ανθρώπων».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καβάλα: Συγκέντρωση στα δικαστήρια κατά των ομαδικών απολύσεων

Χανιά: Ολονύχτια επιχείρηση για τουρίστες που ακινητοποιήθηκαν στα 2.000 μέτρα

Νιγηρία: Τριάντα νεκροί από επίθεση τζιχαντιστών

Μόσιαλος για ευλογιά των πιθήκων: Δεν είναι σεξουαλικά μεταδιδόμενη νόσος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα