ΑΘΗΝΑ
21:38
|
23.04.2024
Οι πελάτες της Uber στο Οντάριο του Καναδά, θα μπορούν σύντομα να κάνουν παραγγελίες προϊόντων κάνναβης μέσω της εφαρμογής της μεταφορικής εταιρείας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Oι πελάτες της Uber στο Οντάριο του Καναδά, θα μπορούν σύντομα να παραγγέλλουν προϊόντα κάνναβης μέσω της εφαρμογής της μεταφορικής εταιρείας.

Οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν παραγγελίες, μέσω μιας ειδικής ενότητας της εφαρμογής, από το κατάστημα με προϊόντα κάνναβης Tokyo Smoke και στη συνέχεια να τις παραλάβουν από ένα κοντινό τους κατάστημα.

Οι χρήστες της ειδικής εφαρμογής Uber Eats, θα πρέπει να επαληθεύσουν την ηλικία τους, και στη συνέχεια θα μπορούν να παραλάβουν τις παραγγελίες τους μέσα σε μία ώρα, είπε η εταιρεία.

Η ευρύτερη αγορά που έχει αναπτυχθεί μέσω της αποποινικοποίησης της κάνναβης στο Καναδά φτάνει ετησίως σε αξίες τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια (5 δις δολάρια Καναδά).

Παρόλο όμως που η χρήση Μαριχουάνας είναι νόμιμη στον Καναδά από το 2018, η παράδοση του πορϊόντος εξακολουθή να είναι παράνομη και να διώκεται

Παρά το γεγονός ότι η πώληση κάνναβης για ψυχαγωγική χρήση έγινε νόμιμη στον Καναδά πριν από τρία χρόνια, οι παράνομοι παραγωγοί εξακολουθούν να ελέγχουν μεγάλο μερίδιο των πωλήσεων. Η κκαναδική κυβέρνηση προσπαθεί να αντιετωπίσει αυτό το φαινόμενο με πολλούς τρόπους.

Η Uber ισχυρίζεται πως η νέα της εφαρμογή και η συνεργασία της με την Tokyo Smoke θα βοηθήσει του Καναδούς ενήλικες να μπορούν να αγοράζουν νόμιμη και ασφαλή κάνναβη, αποδυναμώνοντας τους παράνομους καλλιεργητές και εμπόρους.

Η αγορά που αφορά τα προϊόντα ψυχαγωγικής-θεραπευτικής κάνναβης στον Καναδά αναμένεται να επεκταθεί αλματωδώς τα επόμενα χρόνια, φτάνοντας τα 6,7 δις. Ένας παράγοντας για την αύξηση αυτή είναι βέβαια και οι συνεχείς περιορισμοί λόγω της πανδημίας, οι οποίοι αναγκάζουν τους πολίτες να μένουν πάρα πολλές ώρες στο σπίτι.

ΠΗΓΗ: BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Ψηφίστηκαν οι αλλαγές στους δημοσιονομικούς κανόνες της Ε.Ε.

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Βράζουν τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ από οργή για τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα