ΑΘΗΝΑ
21:58
|
19.04.2024
Σε λίμνη μετατράπηκαν ξανά, σε διάστημα ενός μήνα, τάξεις του 3ου Νηπιαγωγείου Καλλιθέας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Περίπου έναν μήνα μετά από τις εικόνες του πλημμυρισμένου νηπιαγωγείου Καλλιθέας, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Μπάλλος», τα παιδιά αναγκάστηκαν και πάλι να επιστρέψουν στο σπίτι, αφού η χθεσινοβραδινή βροχή είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσουν και πάλι με νερά οι αίθουσες.

Οι τάξεις του ισογείου μετατράπηκαν σε λίμνες, ενώ οι νηπιαγωγοί προσπαθούν από το πρωί να καθαρίσουν το σχολείο από τις λάσπες και να καταγράψουν τις ζημιές.

Στο σημείο βρέθηκε και η πυροσβεστική, προκειμένου να αντληθούν τα ύδατα από τους γύρω δρόμους, καθώς η χθεσινοβραδινή νεροποντή προκάλεσε ιδιαίτερα προβλήματα στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου, στο ρεύμα προς Συγγρού με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχολείο θα μείνει κλειστό τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη ή την Παρασκευή, με τους γονείς των μαθητών να καταγγέλλουν την αδιαφορία του δήμου και της Περιφέρειας.

«Άφαντοι οι αρμόδιοι» καταγγέλλει μιλώντας στο alfavita.gr γονέας μαθητή, χαρακτηρίζοντας αδιανόητο να καθαρίζουν οι δασκάλες μόνες τους το σχολείο και το νηπιαγωγείο να πλημμυρίζει για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα. «Οι δασκάλες καθαρίζουν μόνες τους τις τάξεις και εμείς δεν έχουμε πού να αφήσουμε τα παιδιά μας» προσθέτει. 

Να θυμίσουμε ότι πριν ένα μήνα περίπου, η κακοκαιρία «Μπάλλος» δημιούργησε σοβαρά προβλήματα σε πολλά σχολεία της χώρας, γεγονός που θα έπρεπε να λειτουργήσει ως προειδοποίηση για το τι θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες στη διάρκεια του χειμώνα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα