ΑΘΗΝΑ
09:46
|
25.04.2024
Μυστήριο καλύπτει την αιτία θανάτου της άτυχης 23χρονης που βρέθηκε νεκρή τη μέρα της εξαφάνισής της, στις 8 Οκτώβρη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εφιαλτική κατάληξη είχε τελικά η τύχη της 23χρονης εγκύου έξι μηνών μητέρας τριών ανήλικων παιδιών, που είχε εξαφανιστεί στις 8 Οκτώβρη από την Κυψέλη.

Όπως διαπιστώθηκε κατά την έρευνα της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη, η 23χρονη Φωτεινή Μπακογιώργου βρέθηκε νεκρή την ίδια κιόλας μέρα της εξαφάνισής της νεκρή στο κέντρο της Αθήνας υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και μεταφέρθηκε στο ψυγείο νεκροτομείου νοσοκομείου της Αθήνας όπου παρέμεινε επί περίπου ενάμιση μήνα.

Στη συνέχεια η σορός της, που ήταν στα αζήτητα όλο αυτό το διάστημα οδηγήθηκε για ταφή  ως «αγνώστων στοιχείων» μαζί με το αγέννητο παιδί της.

Αγωνία για νεαρή έγκυο και μητέρα τριών παιδιών που αγνοείται – “Την  κακοποιούσαν – Psaxna.gr

Τελικά, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού που είχε εκδώσει ειδοποίηση για την εξαφάνιση της κοπέλας,  άτομο από το οικογενειακό της περιβάλλον έδωσε τέλος στο μυστήριο αναγνωρίζοντας τη σορό της 23χρονης Φωτεινής Μπακογιώργου.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

 Ειδικότερα, η νακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει:

«Τραγική είναι η κατάληξη στην αναζήτηση της 23 ετών Φωτεινής Μπακογιώργου. Η Φωτεινή Μπακογιώργου εξαφανίστηκε στις 08/10/2021, από την περιοχή της Κυψέλης. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, στις 03/11/2021 καθώς ενδέχεται να συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο. Σήμερα 24/11/2021, το Χαμόγελο του Παιδιού, με μεγάλη θλίψη ενημερώθηκε από την Αγγελική Νικολούλη (μέσω της εκπομπής Φως στο Τούνελ) , ότι στις 08/10/2021 είχε εντοπιστεί η σορός της Φωτεινής Μπακογιώργου, σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας, από τις Αστυνομικές Αρχές και ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει στην ίδια, με εξαιρετικά μεγάλη καθυστέρηση, στις 23/11/2021 από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος.Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Το Χαμόγελο του Παιδιού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της Μπακογιώργου Φωτεινής, που έχασε άδικα έναν δικό τους άνθρωπο. Το Χαμόγελο του Παιδιού θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αποδοκιμασία του Μάικ Τζόνσον στο Κολούμπια

Καλέσματα από Εργατικό Κέντρο Αθήνας, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την απεργία της Πρωτομαγιάς

Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, ποιες οι προϋποθέσεις

Διώξεις σε 18 «ανθρώπους» του Τραμπ για απόπειρα αλλοίωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων του 2020

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα