ΑΘΗΝΑ
04:44
|
24.04.2024
Το μπαζάρ θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη στο παλιό αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. στον Κεραμεικό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στις 4 και 5 Δεκεμβρίου από τις 10.00 το πρωί ως τις 8.00 το βράδυ, οι Αθηναίοι, οι Πειραιώτες και οι επισκέπτες από άλλα μέρη της χώρας έχουν δεκάδες λόγους για να κατηφορήσουν προς το Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. στον Κεραμεικό, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πειραιώς & Ερμού. Εκεί πραγματοποιείται φέτος το καθιερωμένο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar του φιλανθρωπικού σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» με την πολύτιμη συμμετοχή των δεκάδων πρεσβειών που βρίσκονται στην Αθήνα.

Σε έναν όμορφα διακοσμημένο χώρο στο πνεύμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το κοινό μπορεί να αγοράσει σπιτικά γλυκά και άλλα εδέσματα από διάφορες χώρες του κόσμου, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ρούχα, βιβλία, παιχνίδια και μοναδικά δώρα.

Ετοιμαστείτε για πεντανόστιμες λιχουδιές από όλο τον κόσμο, υπέροχα δώρα σε εξαιρετικές τιμές και για εξωτικούς χορούς από διάφορα μέρη του πλανήτη!

Τα Χριστουγεννιάτικα Παζάρια της πόλης - Parallaxi Magazine

Ο ημι-υπαίθριος χώρος του Παλιού Αμαξοστασίου θεωρείται ιδανικός για την εκδήλωση καθώς είναι ανοιχτός από δύο μεριές και διαθέτει πολύ ψηλό ταβάνι.

Υγειονομικά μέτρα προστασίας και είσοδος με πιστοποιητικό

Οι διοργανωτές έχουν πάρει όλα τα δυνατά μέτρα για την προστασία των επισκεπτών του μπαζάρ όπως και των εθελοντών των πρεσβειών και του Σωματείου.

Προβλέπεται να τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο. Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στον χώρο, ενώ, στην είσοδο, θα γίνεται έλεγχος Πιστοποιητικών Εμβολιασμού ή Νόσησης. 

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι 2021 – Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του  Παιδιού» - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Βράζουν τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ από οργή για τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

Πιέσεις ΟΗΕ και Συμβουλίου της Ευρώπης στο Λονδίνο για τις απελάσεις στη Ρουάντα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα