ΑΘΗΝΑ
23:05
|
23.04.2024
Το θύμα ήταν ένας οδηγός περίπου 65 ετών που παρασύρθηκε το πρωί με το αυτοκίνητό του από χείμαρρο στο χωριό Βαρθολομιό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι ένας εκπαιδευτικός περίπου 65 ετών σε ρέμα της περιοχής του Βρανά Βαρθολομιού στην βόρεια Ηλεία.

Ο άτυχος άνδρας ενώ οδηγούσε το ΙΧ αυτοκίνητό του παρασύρθηκε το πρωί από τα ορμητικά νερά χειμάρρου με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό και τον πνιγμό του.

Σ΄ύμφωνα με την τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα  ilialive.gr το ΙΧ του άτυχου άνδρα κατέληξε σε αρδευτικό κανάλι της περιοχής από όπου και ανασύρθηκε με γερανό των δημοτικών υπηρεσιών.

Η ίδια ιστοσελίδα τονίζει πως η Εθνική Οδός στην περιοχή έχει κοπεί σε αρκετά σημεία πριν και μετά το χωριό αλλά και μέσα στο χωριό Κουρτέσι. Επιπλέον, δεκάδες σπίτια, σχολεία και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει, με αδιευκρίνιστο αριθμό πολιτών να παραμένουν εγκλωβισμένοι περιμένοντας να υποχωρήσουν τα νερά της βροχής.

kourtesi plimmira2

Από νωρίς το πρωί τμήματα της Δυτικής Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένης της Ζακύνθου, της Κέρκυρας,της Ηλείας και της Δυτικής Αχαΐας πλήττονται από κύμα σφοδρής κακοκαιρίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Βράζουν τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ από οργή για τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

Πιέσεις ΟΗΕ και Συμβουλίου της Ευρώπης στο Λονδίνο για τις απελάσεις στη Ρουάντα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα