ΑΘΗΝΑ
06:57
|
25.04.2024
Μία νέα απόπειρα λογοκρισίας βρίσκεται πίσω από τη διαμάχη της γνωστής καλλιτέχνιδας με το Instagram, με σημείο αιχμής τη «σεξουαλικοποίηση» της γυναικείας θηλής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θύμα της υποκριτικής σεμνοτυφίας των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης έπεσε σήμερα η Μαντόνα, η οποία επιχείρησε να διατηρήσει μία επίπλαστη «φρεσκάδα» γύρω από το όνομά της αναρτώντας στο λογαριασμό της στο Instagram το προϊόν μίας νέας προκλητικής φωτογράφισης, την οποία βεβαίως πραγματοποίησε αφού προηγουμένως επισκέφθηκε τους πλαστικούς χειρουργούς, τα ινστιτούτα καλλονής και τους ειδικευμένους «καλλιτέχνες» του Photo Shop.

Το οργισμένο μήνυμα της Μαντόνα αναρτήθηκε απόψε αφού προηγουμένως το Ιnstagram αφαίρεσε ορισμένες από τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο λογαριασμό της.

H Madonna σε ένα σχετικά εκτενές μήνυμά της αναφέρει:

«Αναρτώ ξανά τις φωτογραφίες που κατέβασε το Instagram απροειδοποίητα και δίχως ενημέρωση… Ο λόγος που επικαλέστηκαν στους μάνατζερ μου ήταν πως εμφανίστηκε ένα μικρό τμήμα της θηλής μου. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ζούμε σε μία κουλτούρα που επιτρέπει να εκτίθεται κάθε ίντσα του κορμιού μίας γυναίκας εκτός από τη θηλή. Σαν αυτή να είναι το μόνο τμήμα της γυναικείας ανατομίας που μπορεί να θεωρηθεί σεξουαλικό αντικείμενο. Αυτά για τη θηλή που θρέφει ένα μωρό! Δηλαδή, η θηλή ενός άνδρα δεν μπορεί να δώσει αφορμή για ερωτική εμπειρία; Και τι συμβαίνει άραγε με τα οπίσθια της γυναίκας που δεν λογοκρίνονται ποτέ.  Έχε χάρη που κατάφερα να διατηρήσω τα λογικά μου μετά από τέσσερις δεκατίες λογοκρισίας, σεξισμού, ηλικιακές διακρίσεις και μισογυνισμό. Αυτά,σε τέλειο συντονισμό με τα ψέματα που καλλιεργούν ώστε να πιστέψουμε ότι οι προσκυνητές ειρηνικά μοιράζονταν ψωμί με τους αυτόχθονες Αμερικανούς Ινδιάνους όταν έφθασαν στο Plymouth Rock! Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική και εμάς #artistsareheretodisturbthepeace»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Το Συμβούλιο Επικρατείας απέρριψε αίτηση ανάσχεσης των εργασιών του flyover

Σε δημοπρασία ο εξαφανισμένος για 100 χρόνια πίνακας του Κλιμτ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα