ΑΘΗΝΑ
04:11
|
20.04.2024
«Νιώθω ευλογημένη που είχα εξαιρετική φροντίδα… σε αυτό που αποδείχθηκε ότι ήταν ένας πολύ γρήγορος τοκετός», είπε η Τζούλι Αν Γκέντερ των Πρασίνων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Βουλεύτρια από το Κόμμα των Πρασίνων της Νέας Ζηλανδίας που υποστηρίζει την ποδηλασία χρησιμοποίησε το φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς για να πάει στο νοσοκομείο για να γεννήσει. Ήταν η δεύτερη φορά που η νομοθέτης με συνείδηση των εκπομπών των βλαβερών για το περιβάλλον αερίων το έκανε αυτό.

Σε αντίθεση με την προηγούμενη εγκυμοσύνη της, η Τζούλι Αν Γκέντερ, δεν είχε σκοπό να πάει η ίδια με το ποδήλατο στο νοσοκομείο, αλλά «τελικά συνέβη», είπε στα social media. Η βουλεύτρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της να κάνει μια νυχτερινή βόλτα διάρκειας 10 λεπτών με ένα ποδήλατο φορτίου ενώ αντιμετώπιζε συσπάσεις, καθώς και εικόνες της ίδιας και του συντρόφου της Πίτερ Νανς να καλωσορίζουν τη νέα τους κόρη.

«Νιώθω ευλογημένη που είχα εξαιρετική φροντίδα και υποστήριξη από μια σπουδαία ομάδα, σε αυτό που αποδείχθηκε ότι ήταν ένας πολύ γρήγορος (και ευτυχώς χωρίς επιπλοκές) τοκετός», είπε.

Η συναρχηγός του Κόμματος των Πρασίνων Μαράμα Ντέιβιντσον ​ απάντησε στην ανάρτηση της βουλεύτριάς της στο Instagram, λέγοντας ότι «η θεία Μαράμα είναι τόσο χαρούμενη για όλους σας και είναι τόσο τυπικό που ξαναμπήκατε με το ποδήλατο lol!!! Αγάπη σε εσένα, τον Πίτερ και τα μωρά».

Η Γκέντερ έγινε πρωτοσέλιδη στον κόσμο το 2018, όταν μαζί με τον Νανς πήγαν στο νοσοκομείο με κανονικά ποδήλατα για την πρόκληση τοκετού. Είπε ότι δεν υπήρχε «αρκετός χώρος στο αυτοκίνητο» για το πλήρωμα υποστήριξης και ότι η βόλτα την έφερε στην «καλύτερη δυνατή διάθεση». Ο πρωτότοκος γιος τους ήρθε λίγο αργότερα.

Η Γκέντερ είναι μια μακροχρόνια υποστηρίκτρια του να γίνουν οι δρόμοι της πόλης πιο προσβάσιμοι και ασφαλείς για τους ποδηλάτες. Υποστηρίζει την οδήγηση ποδηλάτων ως μια φιλική προς το περιβάλλον και υγιεινή μορφή αστικών μεταφορών.

Πηγή: RT

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα