ΑΘΗΝΑ
03:53
|
19.04.2024
Μία 31χρονη μητέρα δύο παιδιών συνελήφθη και κατηγορείται για εμπρησμό του ξενοδοχείου όπου φιλοξενούνταν σε καραντίνα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια γυναίκα συνελήφθη και κατηγορείται για εμπρησμό στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, αφού φέρεται να έβαλε φωτιά σε ξενοδοχείο όπου η ίδια και τα δύο παιδιά της αναγκάστηκαν να μπουν σε καραντίνα για δύο εβδομάδες.

Οι φλόγες έπληξαν τον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Pacific στη βορειοανατολική πόλη Κερνς το πρωί της Κυριακής, προκαλώντας την αναγκαστική εκκένωση του ξενοδοχείου όπου φιλοξενούνταν τουλάχιστον 160 επισκέπτες.

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά οι ζημιές στο κτίριο ήταν «σημαντικές» και ανάγκασαν τις αρχές να μετεγκαταστήσουν τους ανθρώπους σε άλλες οικιστικές δομές καραντίνας για τον Covid-19.

Οι αρχές δήλωσαν ότι μια 31χρονη γυναίκα άναψε φωτιά κάτω από το κρεβάτι της, αφού πέρασε μόνο «μια – δυο μέρες» από την υποχρεωτική καραντίνα δύο εβδομάδων μέσα στο ξενοδοχείο. Πριν από το περιστατικό, φέρεται να είχε προκαλέσει και άλλα προβλήματα στο προσωπικό κατά τη διάρκεια της παραμονής της.

Τα δύο παιδιά της τέθηκαν υπό αστυνομική προστασία, ενώ η γυναίκα αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για εμπρησμό και φθορά ξένης περιουσίας με δόλο. Πρόκειται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο τη Δευτέρα.

ΠΗΓΗ: RT

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με…σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Νεκρός σε δυστύχημα ο επιτελάρχης του στρατού της Κένυας

Σύλληψη Πολωνού για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα