ΑΘΗΝΑ
00:58
|
20.01.2022
Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας επανεξελέγη ο Γιώργος Καρανίκας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) επανεξελέγη ο Γιώργος Καρανίκας, ο οποίος στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε ότι «Με πνεύμα συνεργασίας και σοβαρό διεκδικητικό πλαίσιο, μπορούμε να τα καταφέρουμε». 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ, είναι το εξής: 

Πρόεδρος Γιώργος Καρανίκας, Α’ αντιπρόεδρος Σταύρος Καφούνης, Β’ αντιπρόεδρος Θοδωρής Καπράλος, Γ’ αντιπρόεδρος Σπύρος Γεροντίτης, γενικός γραμματέας Νίκος Μπόνης, αναπληρωτής γενικός γραμματέας Κώστας Μουζακίτης, οικονομικός επόπτης Χρήστος Μπλουγούτας και αναπληρωτής οικονομικός επόπτης Γιώργος Βαγενάς.

Μέλη του διοικητικού συμβουλίου εκλέχθηκαν οι: Εύη Αποστολάκη, Νίκος Βουρλάκης, Κωνσταντίνος Δημάδης, Βασίλης Λεμονίδης, Φανή Μπλιούμη, Νίκος Νομικός, Βασίλης Παγώνης, Αντώνης Παναγόπουλος, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος(Λάρισα), Παύλος Πολιτάκης, Άγης Τριγάζης, Γιώργος Τσιάπλες, Παντελής Φιλιππίδης, Παναγιώτης Φλώρος, Νίκος Χαβέλης, Κώστας Χατζημιχαήλ και Μανώλης Ψαρουδάκης.

Γ. Καρανίκας: Με πνεύμα συνεργασίας και σοβαρό διεκδικητικό πλαίσιο, μπορούμε να τα καταφέρουμε

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος Γιώργος Καρανίκας, στην πρώτη συνεδρίαση του δ.σ. της ΕΣΕΕ, αναφερόμενος στην εκλογή του νέου προεδρείου, τόνισε:

«Από σήμερα συνεχίζουμε όλοι μαζί, με ανανεωμένο ενθουσιασμό και όραμα την προσπάθειά μας για ένα ελληνικό εμπόριο εξωστρεφές και καινοτόμο, για μία ΕΣΕΕ σύγχρονη, ακόμη περισσότερο διεκδικητική και αποτελεσματική, που θα στέκεται με πολύπλευρες δράσεις στο πλευρό του εμπορικού κόσμου. Το νέο προεδρείο και το νέο Δ.Σ της Συνομοσπονδίας μας συνδυάζουν εξαιρετικά την εμπειρία και τη γνώση των παλαιότερων εμπόρων με την ορμή και τις φρέσκες ιδέες των νεότερων. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους συναδέλφους που με την ψήφο τους επιβράβευσαν εμφατικά τη συστηματική και τεκμηριωμένη μας παρέμβαση, την οποία ξεδιπλώσαμε μέσα στις πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

Έχουμε μπροστά μας τη μεγάλη διπλή πρόκληση της ψηφιακής και πράσινης μετάβασης των μικρομεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων και, ταυτόχρονα, την πλήρη επούλωση των ”πληγών” της πανδημικής κρίσης. Πιστεύω πως με συλλογική βούληση και δράση, πνεύμα συνεργασίας και σοβαρό διεκδικητικό πλαίσιο, μπορούμε να τα καταφέρουμε!»

Πηγές: Ημερησία, Ναυτεμπορική

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πληροφορίες για ρουκέτες από το Λίβανο στο Ισραήλ

Στον Άλμπερτ Μπουρλά το εβραϊκό βραβείο Genesis

Και… εισαγγελική έρευνα σε βάρος του δικηγόρου Αλεξόπουλου

Θύμα απάτης κόστους 10.000 ευρώ έπεσε ηλικιωμένη στα Τρίκαλα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα