ΑΘΗΝΑ
00:49
|
27.04.2024
Rapid test για την είσοδο στα ΜΜΜ ζήτησε ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του «Παπανικολάου», ενώ χαρακτήρισε «γελοίο» να κλειστούμε μέσα ενώ υπάρχει εμβόλιο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Η μετάλλαξη Όμικρον είναι υπερμεταδοτική. Η ανησυχία των επιστημόνων είναι αν καλύπτεται από τα εμβόλια, αλλά αυτό δεν το γνωρίζουμε τώρα» είπε σε δραματικό τόνο ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας στην τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

«Η Δέλτα ήρθε και μας κατάστρεψε παρόλο που έχουμε τα εμβόλια», δεν πρέπει να συμβεί το ίδιο με την Όμικρον, σημείωσε ο κ. Καπραβέλος.

«Να εφαρμοστεί τώρα το πλάνο αυστηροποίησης των μέτρων», τόνισε ο ίδιος και προειδοποίησε πως «μετά θα είναι αργά».

«Οι Γερμανοί λένε αν δεν έχεις rapid test δεν μπαίνεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και λέω να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα τώρα», είπε ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» και συμπλήρωσε: «Για να μη φτάσουμε σε ”μαύρα” Χριστούγεννα είναι κάποιες παρεμβάσεις που έγιναν και στην Ευρώπη και πρέπει να γίνουν κι εδώ».

«Να κλείσουν τα σχολεία για μια εβδομάδα, κάτι σαν χειμερινές διακοπές και να αυστηροποιηθεί το πρωτόκολλο για το πότε θα κλείνει ένα τμήμα όταν έχει κρούσματα κορονοϊού, να μην είναι το 50%», ανέφερε ενώ χαρακτήρισε γελοίο το να κλειστούμε μέσα, ενώ έχουμε διαθέσιμο εμβόλιο.

Όπως συμπλήρωσε, «96 νεκροί την ημέρα είναι κάτι που δεν χωνεύεται» και για τη νέα μετάλλαξη Όμικρον που έρχεται είναι ανάγκη να ληφθούν αυτά τα μέτρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα