ΑΘΗΝΑ
18:07
|
04.07.2024
Από τον Πίνατ στην Τρέλα… τα κατοικίδια μεγάλων ανδρών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Ξεκινάω μια αγωνιστική εβδομάδα με παιχνίδι με το αγαπημένο μου σκυλάκι, την Τρέλα. #pamemprosta», γράφει στο Twitter ο πρώην πρωθυπουργός, πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, νυν πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ), Γιώργος Παπανδρέου.

Μια ανάρτηση που γίνεται ανήμερα της πρώτης τηλεοπτικής αναμέτρησης των υποψηφίων για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, από την οποία ο Γιώργος Παπανδρέου «αποκλείστηκε» διαφωνώντας.  

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο μόνος εκ των «μνηστήρων» για την προεδρία της προοδευτικής παράταξης με εμπειρία σε τηλεμαχίες, διαφώνησε με το μοντέλο, τους όρους και το περιεχόμενο του ντιμπέιτ που θα μεταδοθεί απόψε στις 22.00 ώρα Ελλάδος από την ΕΡΤ.

Ο «απών» του ντιμπέιτ συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία για τις εσωκομματικές εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου παίζοντας με την Τρέλα του, το κατοικίδιο του.

Παλιά… πολύ παλιά έλεγαν ότι πίσω από τους μεγάλους άνδρες κρύβονται γυναίκες. Και συνήθως αυτές οι γυναίκες ήταν δολοπλόκες και ραδιούργες και θα έκαναν το παν για να μείνει ο «άνδρας» τους στην εξουσία. Σήμερα το προφίλ των μεγάλων ηγετών, τους θέλει ζωόφιλους, «γούτσου-γούτσου» με τα οικόσιτα ζώα, είτε ράτσας, είτε αδέσποτα.

Τον περασμένο Μάιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης «ερωτεύτηκε» τον Πίνατ. Η γνωριμία με τον Πίνατ έγινε στο καταφύγιο της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης, όταν βρέθηκε εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να ενημερωθεί για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν υπεύθυνοι και εθελοντές. «Η αλήθεια είναι ότι δεν τον διάλεξα εγώ, αλλά εκείνος», είπε τότε ο Πρωθυπουργός στην «Καθημερινή της Κυριακής» για το τετράποδο που μπήκε για πρώτη φορά στο Μαξίμου, θυμίζοντας καταστάσεις Λευκού Οίκου.

Μοναδική παραφωνία στη σχέση Μητσοτάκη-Πίνατ ήταν όταν ο σκύλος γαύγισε και «έκοψε» τη ροή του λόγου του «αφεντικού» του στις κοινές δηλώσεις με τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας, Έντουαρντ Χέγκερ. «Αυτός είναι ο σκύλος τον οποίο πρόσφατα υιοθετήσαμε και ο οποίος ενίοτε είναι λίγο φασαριόζος. Αλλά είναι η πρώτη φορά που παρεμβαίνει σε συνέντευξη Τύπου. Συνήθως μας υποδέχεται στην πόρτα και είναι πιο ευγενής…».

Χρήσιμα για την εικόνα του σύγχρονου μεγάλου ηγέτη αλλά και ενίοτε ανεξέλεγκτα τα κατοικίδια… τελικά.



Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκλογές στη Βρετανία: Μεγάλη η προσέλευση στις κάλπες- Τα ξημερώματα το πρώτο exit poll

Καταιγισμός ρουκετών και drone κατά του Ισραήλ, μετά τη δολοφονία διοικητή της Χεζμπολάχ

Μητσοτάκης: Κατώτατος μισθός στα 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας

Ουκρανία: Αναγκαστική αποχώρηση των στρατευμάτων από το Τσάσιβ Γιαρ στο Ντονιέτσκ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα