ΑΘΗΝΑ
00:52
|
20.01.2022
Θα τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ όχι μόνο για τα επεισόδια στην Τούμπα, αλλά και για την παρουσία ανεμβολίαστων στις κερκίδες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θα τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ όχι μόνο για τα χθεσινά επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά και για την παρουσία ανεμβολίαστων οπαδών στις κερκίδες, προανήγγειλε σήμερα ο υπουργός Υγείας από το βήμα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτηση της Επίκαιρης Επερώτησης του ΚΚΕ για την Υγεία στη Βουλή.

«Πληροφορήθηκα δυστυχώς ότι από τις χθεσινές συλλήψεις στο γήπεδο της Τούμπας υπάρχει κόσμος που ήταν ανεμβολίαστος. Πράγμα που σημαίνει ότι μια ομάδα δεν έκανε σωστά τον έλεγχο για τον κόσμο που μπήκε μέσα. Συνεπώς εκτός από τις κυρώσεις για τα περιστατικά βίας θα επιβληθούν και κυρώσεις για την μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων», αναφερόμενος στα χθεσινά «παρατράγουδα» κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ-Άρης τα οποία ακολούθησαν τέσσερις συλλήψεις.

«Πρέπει να καταστεί σαφές ότι η δυνατότητα που δίνεται να υπάρχει κόσμος σε κάποιους χώρους αρκεί να είναι εμβολιασμένοι σε αυτό δεν υπάρχει διαπραγμάτευση από την πλευρά της πολιτείας. Όσοι δεν το τηρούν θα υποστούν κυρώσεις και θέτουν τον κόσμο σε κίνδυνο. Κατανοώ ότι δεν μπορείς εύκολα να βλέπεις στα γήπεδα ποιοι φορούν μάσκα και ποιοι όχι. Αλλά αν είναι ή όχι εμβολιασμένος μπορείς να το τηρήσει και αν δεν το κάνεις θα υποστείς τις κυρώσεις οι οποίες ενδεχομένως είναι και ποινικές λόγω της έκθεσης των υπόλοιπων φιλάθλων στον κίνδυνο της διασποράς» συμπλήρωσε ο κ. Πλεύρης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πληροφορίες για ρουκέτες από το Λίβανο στο Ισραήλ

Στον Άλμπερτ Μπουρλά το εβραϊκό βραβείο Genesis

Και… εισαγγελική έρευνα σε βάρος του δικηγόρου Αλεξόπουλου

Θύμα απάτης κόστους 10.000 ευρώ έπεσε ηλικιωμένη στα Τρίκαλα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα