ΑΘΗΝΑ
12:17
|
26.04.2024
Όπως προέκυψε από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο 49χρονος κατάφερε συνολικά 23 μαχαιριές στην 48χρονη σύζυγό του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ενώπιον της εισαγγελέως ποινικής δίωξης, που τού απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία οδηγήθηκε νωρίτερα ο 49χρονος γυναικοκτόνος, με καταγωγή από την Αρμενία, που δολοφόνησε το βράδυ της Κυριακής τη σύζυγό του μέσα στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός τους, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της άτυχης γυναίκας, ο 49χρονος κατάφερε συνολικά 23 μαχαιριές στην 48χρονη σύζυγό του. Σύμφωνα με την νεκροψία- νεκροτομή, οι μαχαιριές εντοπίζονται στον θώρακα, την κοιλιά και τα άκρα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο κατηγορούμενος ως δράστης, ο οποίος έχει ιστορικό νοσηλείας σε ψυχιατρικές δομές, δήλωσε ότι προέβη στο στυγερό έγκλημα επειδή πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε.

Τη δολοφονία αποκάλυψε ο 49χρονος, όταν γύρω στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής μετέβη στο Α.Τ. Λευκού Πύργου. Τη σορό της 48χρονης συζύγου του (με την οποία έχουν έναν 20χρονο γιο) εντόπισε λίγο αργότερα πλήρωμα περιπολικού, που μετέβη στην οικία τους. Άμεσα κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου, οι οποίοι εντόπισαν ένα κυνηγετικό μαχαίρι, που φέρεται να είναι το μέσο τέλεσης της ανθρωποκτονίας.

Πηγές: Dikastiko.gr, ΕΡΤ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: 44χρονος πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο στη Θέρμη

Τι απαντά ο γιατρός για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Ένοχος ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα σε προαύλιο σχολείου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα