ΑΘΗΝΑ
16:35
|
18.08.2022
Την έκπληξη έκανε ο Θ. Καμπαγιάννης που ήρθε τρίτος, έχοντας τη στήριξη νέων δικηγόρων. Θρίλερ σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Δημήτρης Βερβεσός και ο Δημήτρης Αναστασόπουλος είναι οι μονομάχοι που θα αναμετρηθούν ξανά στις 5-6 Δεκεμβρίου, στον β’ γύρο των εκλογών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για την ανάδειξη νέου προέδρου, καθώς πήραν τις δύο πρώτες θέσεις στον πρώτο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης. 

Συγκεκριμένα, με καταμετρημένο το 97,40% των ψήφων, ο απερχόμενος πρόεδρος Δ. Βερβεσός έλαβε ποσοστό 29,21% έναντι 21,58% του Δ. Αναστασόπουλου.

Την έκπληξη έκανε ο Θ. Καμπαγιάννης με την «Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Παρέμβαση» που ήρθε τρίτος με ποσοστό 15,12%. 

«Η εξέγερση των μελισσών. Ιστορία, ερχόμαστε», έγραψε στο Facebook ο Θ. Καμπαγιάννης, που είχε τη μαζική στήριξη νέων δικηγόρων.

Εκλογές ΔΣΑ 2021: Η εξέγερση των μελισσών. 15% στην προεδρική κάλπη, το καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα της αριστεράς εδώ και δεκαετίες. Πρώτη δύναμη στις κάλπες των νέων δικηγόρων.ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.

Posted by Thanasis Kampagiannis on Monday, November 29, 2021

Σημειώνεται ότι το ποσοστό συμμετοχής στις εκλογές του ΔΣΑ ήταν πάνω από 55%, που είναι μεγαλύτερο από τις προηγούμενες εκλογές του 2017, καθώς 12.453 δικηγόροι προσήλθαν στις κάλπες για την ανάδειξη προέδρου στον ιστορικό Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Παράλληλα, σε θρίλερ εξελίχθηκε η εκλογική αναμέτρηση για τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και στον β’ γύρο θα αναμετρηθούν οι Δημήτρης Φινοκαλιώτης (24,84%) και Ευστάθιος Κουτσοχήνας (23,82%). Ακολούθησαν οι Γιάννης Στεφάνου, Πέτρος Σαμαράς (8,14%) και Χαράλαμπος Κουρουνδής (7,98%).

Εκλογικό θρίλερ και στον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά, όπου με καταμετρημένο το 100% ο Πολυχρόνης Περιβολάρης έλαβε το 21,07% των ψήφων έναντι 30,67% του Ηλία Κλάππα. Οι δυο τους ανανέωσαν το ραντεβού στις κάλπες του β’ γύρου. Τρίτος κατατάχθηκε ο Γιώργος Καραμιζάρης (27,13%) και ακολούθησαν οι Παναγιώτης Σαπουντζάκης (6,28%) και Σωτήρης Μπούρος (4,86%).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τρίτο σκάφος με 67 μετανάστες εντοπίστηκε στα Κύθηρα

Διαμεσολάβηση της Ιαπωνίας για την αναδιάρθωση του χρέους της Σρι Λάνκα;

Η Ρωσία ενδέχεται να κλείσει τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια αν συνεχιστούν οι βομβαρδισμοί

Μαζικές απεργίες στη Βρετανία λόγω του υψηλού πληθωρισμού

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα